2777
2789
عنوان

خواستگار طلافروش با اخلاق و عالی که هم قد خودمه 🥲چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5449 بازدید | 211 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم نگرانم پشیمون شم مثل دوستتون

خب ببین عزیزم تو ک میگی اخلاق و رفتارش خوبه.قیافشم خوبه. از لحاظ مالی هم خوبه خداروشکر.تو این وضعیت.... 

این آقا صد هیچ از بقیه جلوعه... بخدا بپرونی پشیمون میشی. شانس یبار در خونه اتو میزنها

قربونت برم تو فقط داری هی از قد‌و قیافه میگی

چهره پسند چ داند ارزش دل پاک را!؟

و اینکه هر اشنایی به منزله ی شروع زندگی مشترک و ازدواج نیس

و اینکه در آخر سعی کنید معیارتون طلافروش بودنش یا قدو قپاره نباشه  چون چیزی ک موندگاره شخصیته

استارتر میشه بگی وضع مالیش در چه حده ؟ مثلا ماشین چی داره ؟ خونه داره از خودش و ....؟

ماشین میتسوبیشی داره خونه هم شهرک غرب 

وضعیتش طبق چیزایی که دارم میبینم خیلی خوبه ۳۰ سالشم هست ولی به سختی به اینجا رسیده 

مثلا گفت دوران دانشجوییم کارگری کردم

قربونت برم تو فقط داری هی از قد‌و قیافه میگیچهره پسند چ داند ارزش دل پاک را!؟و اینکه هر اشنایی به من ...

متاسفانه یا خوشبختانه ظاهر و باطن هر دو برام خیلی مهمه 🥲

به هر حال مهمه شما همراهت رو بپسندی 

خب وقتی طرف ازم میخواد مادرامون صحبت کنن منو دیده و صحبت کردیم به دار و بار نیست؟😐

چندوقت باهاشی خودت 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱