2777
2789

خانوما خواستگارم نیست فعلا (مرحله آشنایی هستیم ولی ایشون خیلی پسندیده منو)

من قدم ۱۶۶ همه کفشامم لژ دارن اصلا کفش کاملا تخت راحت نیستم که بپوشم 

ولی ایشون قدش ۱۷۲🥲 

بعد من اندامم کشیده هم هست بلندتر نشون میدم کلا 

همه شرایطش عالیه حتی صورتشم خیلی قشنگه 

فقط مشکلم قده و من قد معیار مهمیه برام 

شما باشین چیکار میکنید ؟ 

پسر خیلی خوب و کاری و با اخلاق 😭

خانواده خوب 😭 

کاش قدش بلندتر بود😪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا توی این اوضاع قد برای من مهم نیست قطعا ! 

اگر اینو رد کنی کفران نعمته بخدا 😐😂

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

الان میخوای به قبلی برگردی بعدش رو جدید هم فکر میکنی؟

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته حدود ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید

قد واسم مهم نیست، من بودم قبول میکردم، مهم اخلاق و رفتارشه و قیافه و قد، این دو تا بعد چند وقت تکراری میشن ولی اخلاق و رفتاره که باقی میمونه... اگه خاستگاری کرد به نظرم قبول کن اگه به جز قد از همه چیش مطمئنی

....💖!