2777
2789
عنوان

خواستگار طلافروش با اخلاق و عالی که هم قد خودمه 🥲چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5474 بازدید | 211 پست

من در مورد مشابه شما بودم 

البته طلا فروش نبودن ولی وضعیت مالی خیلی خوبی داشتن ، رد کردم دقیقاً به خاطر قد ( البته من کلاً قصد ازدواج ندارم و فعلأ هم نخواهم داشت ) 

قد ، بهانه ای بود که تونستم برای رد کردنش بیارم 😅😓

( و واقعاً هم ، اگه روزی تصمیم برای ازدواج داشته باشم 

تنها ملاک ظاهریم ، لحت

.    

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره اینم که میگی خیلی خیلی موضوع مهمیه ...حق داری دودل بشی

کم کم تصمیم گرفتم رد کنم 

والا سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندم 

ایشالا خدا یه آدم مناسب تر سر راهم قرار میده 

ایشونم یه خانوم خوب پیدا میکنه

خیلی اشتباهه که به خاطر قد، از کلی ویژگی مثبت (از نظرت) چشم پوشی کنی. کلا ویژگی های ظاهری همین که در ...

علاوه بر قد یه مسئله دیگه متوجه شدم توی کامنتای صفحه اخر و یکی مونده به اخر نوشتم

اگه دوست داشتی بخون و نظرتو بگو ♥️

میتونی باهاش حرف بزنی بگی بعد از عقد دیگه حق نداری خرجی اونارم بدی ببین چجوریه ولی بنظرم بیشتر باش ب ...

راست میگیا چه فکر خوبی دیگه آدم چند تا نکته بد ببینه رااااحت رد میکنه و پشیمونی و دو دلی نداره ولی من نمیخوام ایشونو امیدوار نگه دارم آخه اینم هست

علاوه بر قد یه مسئله دیگه متوجه شدم توی کامنتای صفحه اخر و یکی مونده به اخر نوشتماگه دوست داشتی بخون ...

راجع به سرویس ها و خدماتی که به خانواده ش میده، شفاف و واضح سوال کن و بگو برنامه ش در مورد این مساله چیه. به نظرم چیزی که مهمه اینه که متوجه بشی این آدم باورش این هست که در متاهلی تامین همسر و فرزندانش اولویت اولش هست یا نه. اینو باید با زیرکی متوجه بشی، یعنی بدون اینکه متوجه حساسیت خودت کنیش نظر واقعیشو بفهمی (اگه حساسیتت رو بدونه ممکنه برای جلب نظر مثبت شما چیزی غیر از باور واقعیش رو ابراز کنه) از نظر شخص من کسی که واقعا اولویت اولش تامین همسر و فرزندش باشه اوکیه، حالا اگه بیشتر از نیاز و خواسته ی اونا داشت به خانواده ش هم کمک کنه اشکالی نداره. فکر کن ممکنه همسرت فرضا یه کارمند با درآمد محدود و مشخص باشه که کل درآمدش رو صرف شما کنه یا یه کسی که سه برابر یه کارمند درآمد داره و مثلا یک سوم درآمدش رو هم صرف خانواده ش میکنه. قطعا رفاه شما در حالت دوم بیشتره. من سعی کردم دیدت به موضوع رو باز کنم اما نهایتا تصمیم با شماست که دقیقتر از هر کسی روحیات خودت رو میشناسی. خوشبخت باشی. 

یه چیز دیگه رو هم دلم نمیاد باز تاکید نکنم، شخصیت و روحیات و اخلاق و تناسب فکری و اعتقادی خیـــــــــــلی مهم تر از ویژگی های ظاهری هستند. خیلی ها فکر می کنند یه نفر با جواب مثبت اشتباه به خواستگار خوشبختی رو از خودش دریغ می کنه، اما گاهی جواب منفی اشتباه هم جبران نمیشه. چشماتو خوب باز کن و در نهایت از خدا بخواه  کمکت کنه درست تصمیم بگیری. 

راست میگیا چه فکر خوبی دیگه آدم چند تا نکته بد ببینه رااااحت رد میکنه و پشیمونی و دو دلی نداره ولی م ...

ببین میدونی چرا اینو بهت گفتم من خودم خاستگار داشتم همه چیش باب میلم بود بعدا از حرفاش و بعصی رفتاراش و اطرافیانش فهمیدم خسیسه و بدون اینکه بیشتر باهاش باشم ببینم درست میشه یا نه سریع رد کردم تو یک هفته اشنای و بعد رد کردن به حرف چندتا بچه تو سایت ک اشتباهه کارت زود تصمیم گرفتی خیلی حالم بد شد به خدا ۱۰ روز گریه کردم سه ماه به فکرش بودم

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

ببین میدونی چرا اینو بهت گفتم من خودم خاستگار داشتم همه چیش باب میلم بود بعدا از حرفاش و بعصی رفتارا ...

🥺🥺🥺میفهمم اشکالی نداره قسمت نبوده 

منم میخوام غیرمستقیم بپرسم ببینم در آینده چجوریه برنامه زندگیش 

ببین میدونی چرا اینو بهت گفتم من خودم خاستگار داشتم همه چیش باب میلم بود بعدا از حرفاش و بعصی رفتارا ...

من البته حس میکنم شرایط خانوادگیشم ازم پنهون میکنه یکم 

مثلا همون برادرش که براش ماشین خریده معتاده و دائم الخمره و اینو به من نگفت خودم فهمیدم 

خیلیم اصرار داره بیاد خواستگاری زود 😐که دلیل عجله زیادشم درک نمیکنم

خیلیم اصرار داره بیاد خواستگاری زود 😐که دلیل عجله زیادشم درک نمیکنم

اصلا عجله نکنا 

دوستم با عجله ازدواج کرد فهمید که طرف کل زندگیش قسط نزول و وام بوده و کلی سختی بدبختی کشید

یکی از اشناهامونم زود عید کردن فهمید طرف بددل و شکاکه  میگه تو صحبتامون نفهمیدم دست بزنم داشت الان داره طلاق میگیره

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱