2777
2789
عنوان

خواستگار طلافروش با اخلاق و عالی که هم قد خودمه 🥲چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5448 بازدید | 211 پست
۳۰

ببین من خودم طلا فروشی دارم و نامزدم ...پسر خوبیه هست ولی دخترا براش از دانشگاه...میکردن ولی این محل نمی‌داد میخوام بهت بگم ربطی نداره طلا فروشی خیانت کار میشه  ب ذات ربط داره

بدون اونکه ب ی جایی رسیده ب خیلی چیزا ن گفته...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برا اقایون کفش لژ مخفی وجود داره. خواهشا به خاطر قد ردش نکن که عمرا موارد بعدی اینجور عالی باشن. قیافه و قد عادی میشه. مهم اون اخلاق و معرفت و پاک بودنشه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

قدبلند بداخلاق دوست داری یا قدبلندکارمند ساده با حقوق 15 تومنیا قدبلندی که قیافه نداره یا قدبلندی که ...

چقدر قشنگ الهی خوشبختیت تداوم داشته باشه😍 دعا کن منم عین آدم تصمیم بگیرم😑

مگه خودتون بی عیب هستید بالاخره هر آدمی یه حسنی داره یه عیبی 

این مورد با توجه به اخلاق و شخصیتش که میگی خوبه از لحاظ مالی هم که ماشاالله خوب هستن پس به نظرم همین اول ردش کنی خدا بدش میاد حداقل باهم بیشتر آشنا شوید اگه از لحاظ شخصیتی و اعتقادی باهم جور بودین به نظرم اوکی کنید قضیه رو