2777
2789
عنوان

خواستگار طلافروش با اخلاق و عالی که هم قد خودمه 🥲چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5474 بازدید | 211 پست
بگو کفش لژ دار بپوشه من قدم 158 شوهرم 169 کنار هم خوبیم، سرو گردن ازم بلندتره حتی وقتی کفش سه سانتی ...

من همسرم۱۸۴بود کنارش کلا شبیه کوتوله بودم😂😂

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختر همسایه پایینی  من یه دختر ۱۷۰ سانتیه

با یه مرد ۱۷۲  سانتی ازدواج کرد

سنتی هم بود ازدواجشون

پسره خوش  خلق  خونه داره ماشین داره خانواده خوبی  داره پول به حد کافی  داره تحصیلات داره روشنفکر و مردم دار 

قد در برابراینا جیزی نیس

برا مراسم عقدو ازدواج و مثلا عیدی چیزی  لژ و پاشنه مخفی میپوشه چون دختره باید بلند بپوشه قدشون ست میشه‌

ماشالا به شما خودتون طلافروشی دارین؟ یا همسر متوجه نشدم

هم خودم هم همسرم ولی الان یکی کردیم ...ولی میخوام بزرگ ترش کنیم اگه رابطه تون جدی شد یگو شراکتی هست ؟😅

بدون اونکه ب ی جایی رسیده ب خیلی چیزا ن گفته...

این اقا ابان ماه مادرش و‌فرستاد خاستگاری من درجا گفتم نه .بعد چند وقت پشیمون شدم .تا ماه پیش.باورت م ...

چه خوب که دعات رو مستجاب کرد 

حالا من چند ماهه دارم دعا میکنم منو بهش برسونه یا یه راهی جلو پام بزارن انگار نه انگار 

دارم دق میکنم 

چه خوب که دعات رو مستجاب کرد حالا من چند ماهه دارم دعا میکنم منو بهش برسونه یا یه راهی جلو پام بزارن ...

منم خیلی خیلی توی فکر اکسم بودم و هستم هنوز یکم ولی انقدر اذیتم کرده انقدر سمیه که حد ندارهاحساس میکنم خدا پیشنهادات و آدمای جدید رو سر راهم گذاشته که چشمامو باز کنم