2777
2789
عنوان

کلاس چی میبرید بچهاتون

1960 بازدید | 163 پست

بچم نقاشی واقعا خوبه 

میخوام ببرم کلاس باباش میگه نقاشی به چه درد میخوره 

ببر موسیقی 

ولی واقعا بنظرم استعداد داره تو نقاشی 

کلاس ورزشی چی پیشنهاد میدید؟؟

نیستمتون نه همتون …بیشترتون🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظر من تموم بچه ها باید زبان انگلیسی از بچگی یاد بگیرن و یه رشته ورزشی و هنری هرچی خودشون دوست دارن.

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
ببین استعداد بچت تو چیه من زبان و چرتکه میبرمتابستون نقاشی هم اضافه میشه

چند سالشه !؟پسره یا دختر؟؟ 

واقعا نقاشی استعداد داره 

نقاشی و موسیقی هردو خوبنورزش بسکتبال دوسدارم

منم عاااشق بسکتبالم 

اخه شهر ما کوچیکه موسیقی در حد دف ایناست 

باباش میگه پیانو 

بنظر من تموم بچه ها باید زبان انگلیسی از بچگی یاد بگیرن و یه رشته ورزشی و هنری هرچی خودشون دوست دارن ...

زبان هم دارم تحقیق میکنم که بیشتر مکالمه کار کنن بعد بره نوشتن یاد بگیره 

دخترم سنتور میره 

شنا هفته ای دوبار میره توی تیم هست تمرین دارن

بسکتبال دوماهی  هست شروع کرده

میخوام کامپیوتر هم ثبت نام‌کنم هنوز کلاساش شروع نشده 

نقاشی هم میرفت ولی حجم کلاساش زیاد شده گذاشتم برای اوقات بیکاری تابستون‌

زبان هم هفته ای یه ساعت آنلاین کلاس ردینگ داره

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
منم عاااشق بسکتبالم اخه شهر ما کوچیکه موسیقی در حد دف ایناست باباش میگه پیانو

دیگه الان هر آموزشگاه  موسیقی پیانو رو داره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
خب هردو رو ببر استعدادشو تو موسیقی هم محک بزنچند سالشهنقاشی فکر و باز میکنه مهارت دست ورزی رو زیاد م ...

دقیقا منم به باباش همینو میگم 

هفت سال