2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره بده از این جهت که یکی یه بلایی سرش آورده داره گلایه به خدا میکنه...چون آدما اغلب زبون نفهمن و دل سنگ....خدا فقط حرفهاش رو میفهمه کسیو جز خدا نداره

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

عزیزم حیوونا خیلی خیلی مهربون و دوست داشتنی هستن فرشته های خدا رو زمینن

حضورشون انرژی مثبته هیچ انرژی منفی نداره بد به دلت راه نده

شاید طفلی گشنشه یه سر بزن غذا بذار جلوش گناه داره

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 63 کیلوگرم هدف 5: 61 کیلوگرم  هدف 6: 59 کیلوگرم  هدف7: 57 کیلوگرم 

بیشتر ببینید
تو حیاطه مال همسایه هست

همون اذیته که اینجوری ناله میکنه... میگم که بعضی آدما سنگدلن... ما هم یه همسایه داشتیم سگش همیشه اذیت بود آخرشم همسایمون معلوم نیس این بخت برگشته رو با خودش برد کجا دلم برای بدبخت سگه میسوخت...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

ما هم همسایه مون برای بچه هاشون سگ گرفتن.... اینقدر این سگ رو میزدن بچه هاشون... همیشه ناله میکرد وزخمی بود... بابام رفت در خونشون با بابای بچه ها حرف زد گفت گناه داره سگ میزنند بچه ات یا بفروش یا رهاش کن... همسایه مون گفت برای بچه ههام گرفتن که باهاشون بازی کنند.... سگ خودمونه هر بلایی که دوست داشته باشین سرش میاریم.... دلم کبابه حیوان بیچاره همیشه زخمی بود🥲😔

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

والا این تاپیکو دیدم دلم خیلی شکست پتم انگار فهمید ناراحت شدم همینطوری اومد پیشم بغلش کردم واقعا دلم میگیره وقتی یه حیوونی رو میبینم که انقد توو زجره...