2777
2789
عنوان

خواستگار طلافروش با اخلاق و عالی که هم قد خودمه 🥲چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5474 بازدید | 211 پست
چرا اینجا همه خواستگار طلا فروش دارن ، طرف کارگره یا تحصیلداره زمین طی میکشه تو طلا فروشی

آخه همه ی طلافروشا که پولدار نیستن عزیزم. خواستگار خودم ۳۹ سالش بود و فقط یه ۴۰۵ داشت از دار دنیا!

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم جوابم بله هست وقتی با یه بی پول نفهم بیشعور بی فرهنگ بی کار قد دراز بری زیر یه سقف و بفهمی ...

اگه ایناییکه نوشتی شرایط زندگی خودتون بود خیلی ناراحت شدم امیدوارم آرامش داشته باشین🥲🥲

قدبلند بداخلاق دوست داری یا قدبلندکارمند ساده با حقوق 15 تومن

یا قدبلندی که قیافه نداره یا قدبلندی که دوستت نداره؟ 

میدونی هیچ مردی پیدا نمیشه همه چیز و باهم داشته باشه

قد172 بنظر من اوکیه

من شوهرم خودم 168 هست تا حالا یبارم تو زندگی هشت سالمون از ازدواجم پشیمون نشدم

آخه همه ی طلافروشا که پولدار نیستن عزیزم. خواستگار خودم ۳۹ سالش بود و فقط یه ۴۰۵ داشت از دار دنیا!

طلافروش بودن ؟ ایشون هم ذره ذره جمع کرده به این رسیده ها 

حتی اول کارگری کرده بعد شاگرد نمایشگاه بوده بعد شاگرد طلافروش بعد خودش به مرور طلافروشی زده توی بازار 

از اول و ارث پدر نبوده

://////////بخاطرقد؟؟؟؟توخودت کم ایراد نداری

ایشون ایرادش اگر حس میکنی قدشه اشتباه میکنین قدش خوبه بلند میخوای چیکار مثلا بگن فلانی چه خوبه قدش خودش 160 شوهرش 180 لابد میخوای بگن تو بغلش جامیشه😂WTF

آدما میان و میرن توبیا ثابت کن خلافشو...