2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست عشقش یا شوهرش فضای مجازی آشنا شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین مدل آشنایی مهم نیست 

فقط باید آدم درست انتخاب کنی

این کاربر دارای یک عدد سیبیل قشنگ‌ می باشد همانا درخواست دوستی شما پذیرفته نمی باشد لطفا تلاش بیهوده نفرمائید 😌چرا که کاربر فوق دلش در میان پیچ تاب موهای این سیبیل قشنگ‌ گیر کرده🥺و گلب❤️کوچیکش تلپ تلپ میکوبه براش🫠لوسم خودتونید ... دوسش دارم🤪🙈💌___ همون دختره قد بلند چش درشته 👁👁سبزه بانمک مامانش🙆‍♀️که حالا داره سی ساله میشه 👻🎈🎉 سی سالگی ایز لودینگ ...🩷__هر چه خدا خداست همان میشود🌱🫰به چینش خدا اعتماد کن دختر ... خدا به وقتش برات خیلی قشنگ میچینه🥰 "این جمله خطاب به خودمه واسه ی همه روزایی که حس میکنم دنیا به آخر رسیده"_ علاقمند به📸🎼🎻🪘🎹💄🛍 📚📝🏓🏸🎲🧩♟️🎮🎨🎣🚗🏕🛵🌏✈️🏞🌹🌹🌸🌼🌸🌻🌻🌻🦜🐇🐶🐈🌊💧☔️

بیشتر ببینید

خواهر دوستم تو کامنتا با شوهرش آشنا شد سنشون کم بود ۶ سال بعد ازدواج کردن

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

بچه هایه سوال ببخش استاترگلم..من بایه اقادوست بودم قبلا باکسی بوده عاشق واقعی وبشدت دوسش داشته امابه ...

بله متاسفانه درگیر گذشته

ازدواج با مردی که عاشق بوده قبلا  خریت

هیچ در هیچ

خودم یه سایت آشناه شدم ازدواج کردم تو زمان آشنای تاعقد خوب بود بعد همچی عوض شد اینقدر آدم عوضی بود ن ...

میشه از تجربه هاتون بگید تو دوران آشنایی هیچ سیگنال بدی نشون نمیداد

و مدت آشنایی چند ماه بود؟

هیچ در هیچ

اونی که خواستگاری م میره بر اساس معرف ممکنه خواستگاری ده نفر دیگه م بره صدتا دوس دخترم داشته باشهشما ...

اتفاقن مشاورم می‌گفت باید تو ذهنت بگی هیچ کس قابل اعتماد نیست مگر عکسش ثابت بشه ولی همیشه محترمانه رفتار کنی .

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

خواهر دوستم تو کامنتا با شوهرش آشنا شد سنشون کم بود ۶ سال بعد ازدواج کردن

انگار گذشته آدما صاف و صادق تر بودن 

اتفاقن مشاورم می‌گفت باید تو ذهنت بگی هیچ کس قابل اعتماد نیست مگر عکسش ثابت بشه ولی همیشه محترمانه ر ...

ببخشید

گویا دستور ها رو داری بد اجرا میگنی 

در کل بدبینی با غیر قابل اعتماد یک دنیای جدا گونه

شما تلفیقی از این دوتا دارید رفتار میکنید

و تو رابطه م بری باز دچار شکی 

هیچ در هیچ

انگار گذشته آدما صاف و صادق تر بودن

آدما فقط میخوان به هدف برسن نمیتونن از مسیر لذت ببرن، هدف فقط تو رابطه رفتن شده نه پیدا کردن آدمی که باهاشون هم مسیر باشه

به نظر من دلیش شاید اینا باشه

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

ببخشیدگویا دستور ها رو داری بد اجرا میگنی در کل بدبینی با غیر قابل اعتماد یک دنیای جدا گونهشما تلفیق ...

عزیزم من شوهر دارم در کل داشتم میگفتم .مشاورم حرفایی که زده برام خوب بوده سال جدید به حرف اون جلو رفتم حالم خوبه .دلیل مشاور رفتن هم زندگی زناشویی نبود افسردگی بعد بیماری و....

میشه از تجربه هاتون بگید تو دوران آشنایی هیچ سیگنال بدی نشون نمیدادو مدت آشنایی چند ماه بود؟

مدت آشنای 6ماه بود قسم خورد دست روقران گذاشت باکسی نبوده دوست دختر نداره غریبه بودیم منم   روسادگیم اعتماد کردم به قرآن بعد عقد کردیم متوجه شدم چندتا پرونده قضایی داره ب جرم رابطه نامشروع تومدت 4سال خیانت اینقدر دیدم دگه نتونستم تحمل کنم توافقی جداشدم الان 20روز