2777
2789

پسرم آوردم یه بیمارستان دیگه از بیمارستان قبلی مرخص شده‌.اول تب کرد بعد تا چند روز اسهال استفراغ داشت که خوب شد الان میگن عفونت تو خون داره.مشکوک شدن به منژیت مغز براش دعا کنید خیلی هنوز کوچولو خیلی درد می کشه.لاغر زرد شده..حالم بد از خدا گله دارم چرا پسرم باید مریض بشه.خواستن آب کمرش بگیرن نذاشتم ‌گفتن باید بیست روز بمونه تا تشخیص قطعی بشه دعا کنید تو ز خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسش حمد خوندم توکلت بخدا باشه بسپارش بخدا از حضرت زهرا سلام الله شفاشو بخواه ،حدیث کسا بخون سوره یاسین نذر کن

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بیمارستان علی اصغر برین..اگر تهرانید...چیزی نیست نگران نباش مادر مهربان...خدا بحق خانم فاطمه زهرا ناامید برت نمیگردونه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸