2777
2789

پیام فرستادم بعدش آن شده اما پیامه منو نخونده سین نکرده و من از این کارش متنفرم بیزارم از این که نادیده میگیره 

بنظرتون چیکار کنم بهش بگم یا نه؟

خانما وارد روابط آزاد بدون اطلاع خانواده ها نشینن آسیب میبینید صدمات داره حتی فکرخالیش راجبه این روابط آزاد اصلا بیهوده وبدترین آسیب ها داشته داره افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما این روابط ازاد ،پوچ هستن

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین پسرا نافهم ترین موجودات زمینن

مستقیم بهش بگو و علتش رو بپرس 

بگو من از این رفتارت حس بدی میگیرم دلیلش چی بوده 

اگر آدم باشه و دوستت داشته باشه دفعه ی دیگه تکرار نمیکنه اگر هم گاو باشه و تکرار کنه که باید بذاری کنار

وای منم همینطور خیلی بدم میاد تو هم بی محلی کن تا بفهمه چه حالی داره

بی محلی کردم یک روز جواب پیامشو ندادم تا آخر خودش زنگ زد گفتم چرا جواب ندادی گفت خوابم برد 

ولی بازم انگار فایده نداشته

بی محلی کردم یک روز جواب پیامشو ندادم تا آخر خودش زنگ زد گفتم چرا جواب ندادی گفت خوابم برد ولی بازم ...

عزیز یکبار فایده مثل خودش شو هر وقت دیدی بی محلی میکنه تو هم بی محلی 

بزار اینقدر زنگ بزنه بعد جوابشو بده 

باهاش سرد بر خورد کن 

اگرم گفت چرا اینجوری هستی بگو مثل خودت 

یه چند روز اینطور باشی ادم میشن

ببین پسرا نافهم ترین موجودات زمیننمستقیم بهش بگو و علتش رو بپرس بگو من از این رفتارت حس بدی میگیرم د ...

آره واقعا نفهمن پسرا من دلم میخواد اگر هست کامل باشه 

نع نصف نیمه نه الکی ادعاشون کنه

عزیز یکبار فایده مثل خودش شو هر وقت دیدی بی محلی میکنه تو هم بی محلی بزار اینقدر زنگ بزنه بعد جوابشو ...

رویه بعضیام این رفتار جواب نمیده ممکنه حتی واسش مهمم نباشه 

بنظرت بهش بگم یا نه؟

رویه بعضیام این رفتار جواب نمیده ممکنه حتی واسش مهمم نباشه بنظرت بهش بگم یا نه؟

مگه میشع پس اگع براش مهم نیستی برای چی موندی 

اگه میدونی دوست داده واست ارزش قاعل اینکار کن جواب میده بهت قول میدم 

اگه نه که تموم کن وقتتو هدر نده واسه این ادما چون بعدا به مشکل میخوری 

بگو ولی اینکه میگی واسش مهم نیست گفتنش فایده اییی نداره

مگه میشع پس اگع براش مهم نیستی برای چی موندی اگه میدونی دوست داده واست ارزش قاعل اینکار کن جواب میده ...

نه من نمیگم واسش مهم نیست 

میگم رویه بعضیا جواب نمیده ممکنه برای اینم مهم نباشه 

یعنی تلافی کنم مثل خودش رفتار کنم؟

بهش چیزی نگم؟

نه من نمیگم واسش مهم نیست میگم رویه بعضیا جواب نمیده ممکنه برای اینم مهم نباشه یعنی تلافی کنم مثل خو ...

اهادرسته 

اره اگه واقعا دوستت داشته باشع جوابه چون میگی یکبار جواب ندادم خیلی زنگ زده 

مسلما جواب میده 

ببین عزیز جواب پیامشو اصلا نده تو مار نوشت بازم جواب نده چمی دونم پشت سرم پیام داد بازم جواب نده 

اینجا مجبوره زنگ بزنه جواب نمیدی اینقدر زنگ و میام میدع که تو بعد این همه زنگ و پیام جوابشو میدی 

ببین حتی اگر دوروز هم طول کشید اشکال نداده

بعد بهش زنگ نمیزنی بهش پیام میدی کار دارم زنگ نزن 

اینجا عصبانی میشه بهت زنگ میرن معمولا لج کن زنگ میزنن

اینجا دیگه جوابشو میدی ولی خیلی سرد برخورد میکنی 

اگه قهر کرد هم مهم نباش برار اون بیاد سمتت کم کم بعش بگو به جور تلافی بود