2777
2789

۳ ماهه باردارم قبل بارداری هم شکمم تخت تخت بود

الان بگی نگی یخورده فقط خیلی کم بزرگ شده اونم بخاطر این میشه فهمید که قبلا شکمم تخت بوده

اصلا نمیتونم بخوابم دیگه چه رو تخت چه رو زمین

به پشت که میخوابم انگار روده هام میخوان بترکن از درد

به سمت چپ هم سخته دردم میاد

به سمت راست فقط میتونم که اونم گاهی نمی‌فهمم پاهامو جمع میکنم سخت میشه

جز این یوقت نمی‌فهمم یکم پتو میمونه زیرم اونو که میکشم بیرون یهو شکمم میوفته آدم کلی استرس میگیره و می‌ترسه

جز اینا حموم رفتنم خیلی سخت شده چه ایستاده چه نشسته پنج دقیقه بیشتر بمونم دردم شروع میشه

دستشویی هم فعلا میتونم برم یسری ها میگن چندماه دیگه نمیشه

ولی ما سرویسمون با خانواده شوهر یکیه فرنگی نداریم بخرم بزاریم زشته خیلی آدم آبروش میره 

اونموقع چیکار کنم

یوقتایی هم راه میرم انگار سنگینم به زور راه میرم 

گاهی هم پایین شکمم تیر میکشه مثل الان سمت چپ یک ساعته خوب نشده 

بنظرتون باید به دکتر بگم استراحت مطلق بنویسه واسم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقع خواب یه بالش نازک بین پاهات بزار 

و خجالت رو بزار کنار توالت فرنگی بگیر اکر شرایطش رو داری برا ساختمونتون توالت بسازین پس فردا نی نی بدنیا بیاد نمیتونی بغل بگیری بیاری تو سرویس مشترک با سنش رو بشوری

موقع خواب یه بالش نازک بین پاهات بزار و خجالت رو بزار کنار توالت فرنگی بگیر اکر شرایطش رو داری برا س ...

قراه چند سال دیگه بریم خونه جدا اونموقع خودمون می‌سازیم الان پیش خانواده شوهر روم نمیشه

جوابتو نمیدم اما فردا کردنت تو گونی نگو نگفتی 😏

مادرتو کردن و ولش کردن تو گونی .😊گفتی ۶۰ سالشه ؟ 

دلم میخواد مث قبل شم .صبح ساعت ۵ بیدار شم برم مسجد  محل نماز بخونم زیارت عاشورا بخونم .برگردم خونه یکم ب کارای خونه برسم و بعدش ی صبحانه مفصل .بعد برم سراغ ادامه مهارتم (واضح نپیتونم بگم ) و بعدش نهار بپزم .و دوباره برم مسجد واسه نمار بیام خونه کارای خونه رو انجام بدم و بعدش عصر برم پیاده روی با دوستام از همون طرف دوباره برم مسجد 😅و نمازو جماعت بخونم و برگردم خونه شام بخورم و ی فیلم ببینم و بخوابم .🙃وسطاش یکم درسم بخونم .تمیز و مرتب ی روز در میون حموم .لباس تمیز و خوشبو و منظم و غیر تکراری و رنگارنگ  .ب پوستم و خودم برسم .ب موهام برسم ک پرپشت شن .وهمیشه عالی باشم .😇 

بیشتر ببینید
یعنی چی؟!!!

سوال پرسید جواب دادن

دلم میخواد مث قبل شم .صبح ساعت ۵ بیدار شم برم مسجد  محل نماز بخونم زیارت عاشورا بخونم .برگردم خونه یکم ب کارای خونه برسم و بعدش ی صبحانه مفصل .بعد برم سراغ ادامه مهارتم (واضح نپیتونم بگم ) و بعدش نهار بپزم .و دوباره برم مسجد واسه نمار بیام خونه کارای خونه رو انجام بدم و بعدش عصر برم پیاده روی با دوستام از همون طرف دوباره برم مسجد 😅و نمازو جماعت بخونم و برگردم خونه شام بخورم و ی فیلم ببینم و بخوابم .🙃وسطاش یکم درسم بخونم .تمیز و مرتب ی روز در میون حموم .لباس تمیز و خوشبو و منظم و غیر تکراری و رنگارنگ  .ب پوستم و خودم برسم .ب موهام برسم ک پرپشت شن .وهمیشه عالی باشم .😇 

بیشتر ببینید