2777
2789
عنوان

خسته شدم چرا راهی نیس ما از این باتلاق راحت بشیم اخه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 68 پست
بخدا بچه هام یه سال بیشتره دارن میگن پیتزا ولی ندارم بخرم براشون کم کم بتونم ۱ تومن بدم پیتزامگ چقد ...

من یه مدل پیتزا بلدم هم کم‌خرجه هم خیلی خوشمزه مواد گرونش فقط پنیر پیتزاست اگ دوستدارین رسپیشو بفرستم براتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره بفرس ممنون میشم

من یکبار بجا خمیر پیتزا یا نون پیتزا 

نون باگت استفاده کردم 

نون باگتو با وردنه باز میکنی قشنگ پهن بشه مستطیلیش میکنی 

سس کچاپ رو میزنی روش پخش میکنی رو نون باگت 

بعدش پنیرپیتزا میریزی ،بعدش فلفل دلمه،بعدش گوجه،بعدش سینه مرغ ریش ریش کن بریز روش

.من چیزای دیگه هم دل بخواهی اضافه کرم مثل قارچ و ذرت وزیتون البته ذرت هم عموم تو باغ کاشته بود از اونا تو فریزر نگهداشته بودم. .شمام اگ دوستداشتین برنید اگه نه باهمونام خیلی خوشمزه میشه .

و ادویه هم اویشن بریزید روش و کمی فلفل سیاه بذارید تو فر 

یه لایه هم روش پنیر پیتزا بریزید 

خیلی خوشمزه میشه

فر ندارمرو گاز میشه؟

رو گاز تا حالا امتحان نکردم خواستی امتحان کن

اما مامانم رو گاز نون میپخت چقدرم خوشمزه میشد 

تو قابلمه میذاشت زیرشم شعله پخش کن اما اصلا روغن نمیریخت 

تکلیف اونایی ک به شوق بچه ازدواج کردن یا اونایی ک بچه دوست دارن باید حسرت باشه تو دلشوناز تنها دلخوش ...

حسرت ب دل موندن بهتر از بدبخت کردن ی آدمه

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....

اونوقت من تاپیک زدم اگه مهمونید غروب بزنید بیرون ک فطریه تون نیفته گردن میزبان . دوسه نفر اومدن گفتن دیگه این پولا ک این حرفا رو نداره و .

اونا راضی اند تو چرا ناراحتی و ... 😒

😐😐یعنی الان ما امشب اومدیم مهمونی فطریمون گردنشه؟

بستگی ب اعتقادتون داره.

اگه شب عید فطر خونه کسی باشی نون خورش باشی فطریه ات گردن اونه .بعضیام میگن دم اذان فقط خونه طرف نباشید و سر سفره اونا افطار نکنید .برید بیرون افطار کنید 

بستگی ب اعتقادتون داره.اگه شب عید فطر خونه کسی باشی نون خورش باشی فطریه ات گردن اونه .بعضیام میگن دم ...

نشنیده بودم هیچ وقت😐

یعنی چی بستگی به اعتقاد داره؟

خیلی تعدادمون زیاده نمیسه که 😐🤦🏽‍♀️