2777
2789
عنوان

خسته شدم چرا راهی نیس ما از این باتلاق راحت بشیم اخه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 68 پست
خب باید اول وضعشون رو خوب کنن بعد

دیگ بااین اوضاع هر کی از اول هر چی داشته همونه 

وگرنه دیگ خیلی هنر کنین فقط بزور میتونیم شکممون رو سیر کنیم

دیگ بهتر از این نمیشه

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگ بااین اوضاع هر کی از اول هر چی داشته همونه وگرنه دیگ خیلی هنر کنین فقط بزور میتونیم شکممون رو سی ...

آخه میدونی همون بچه اگه براش خرج نشه به هیچ جا نمیرسه الان وضعست جوری شده برا هرچیزی پول لازمه و گرنه میشه برا اون بچه حسرت تو کممم نیستن همچین بچه هایی

الانم اوضاع جوری شده باید تا ۴۰ سالگی بکوب صبح تا شب یک شغل خوب داشته باشی کار کنی که بشه اونم وابسته به دولت نباشه شغلت چون حقوقی که دولت میده بخور نمیره

تکلیف اونایی ک به شوق بچه ازدواج کردن یا اونایی ک بچه دوست دارن باید حسرت باشه تو دلشوناز تنها دلخوش ...

نمیشه واقعا بدون بچه زندگی سخته بعدم دور بریا نمیزارن که 

حالا برا من دومی هم ناخواسته شد 😔😔😭😭

من میخواستم سقط کنم ولی خدا خودش گفته بچه هاتون نکشین روزیش من میدم 

آخه میدونی همون بچه اگه براش خرج نشه به هیچ جا نمیرسه الان وضعست جوری شده برا هرچیزی پول لازمه و گرن ...

بخدا بچه هام یه سال بیشتره دارن میگن پیتزا ولی ندارم بخرم براشون کم کم بتونم ۱ تومن بدم پیتزا

مگ چقد حقوق میگیرم با اون یه تومن باید قبض قسط بدم 

اگ دیگ خیلی بهم فشار اومد بهشون میگم قلک هاشون رو بشکونن براشون پیتزا بخرم

ک فک کنم هر دو روی هم یه تومن دارن

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
بخدا بچه هام یه سال بیشتره دارن میگن پیتزا ولی ندارم بخرم براشون کم کم بتونم ۱ تومن بدم پیتزامگ چقد ...

چرا خودت پیتزا درس نمیکنی واقعا یه تومن نمیشه حالا برا دوتاشون یکی بخر 

بخدا بچه هام یه سال بیشتره دارن میگن پیتزا ولی ندارم بخرم براشون کم کم بتونم ۱ تومن بدم پیتزامگ چقد ...

میفهمم چی میگی 

ولی سعی کن کوچیک از یک جا بگیری یا خودت درست کنی نگو قلک شاید ناراحت شن