2777
2789
عنوان

خسته شدم چرا راهی نیس ما از این باتلاق راحت بشیم اخه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 68 پست
۴ سال خیلی خوبه ما هم ۴یا۵سال میشه ولی خب اصلا امیدی نیست انگلر 😔خدا کمک کنه میشه ها

الان اوراقی هست.بانک مسکن ..نگران نباش کم کم جمع کن بقیه ش میرسه.

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
فر ندارمرو گاز میشه؟

توستر یا سرخ کن چیزی نداری روش طلایی بشه؟.

اگه نداری هم بعضی دستورا هست برا رو گاز خمیرشم ملاقه ای هست میریزی خودش بگیره یکم بعد مواد میریزی روش تو اینستا دیتور زیاده نگا کن ببین کدوم قبول میکنن بچه هات 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان اوراقی هست.بانک مسکن ..نگران نباش کم کم جمع کن بقیه ش میرسه.

چرا؟

امیذم به خداست 

انگار همه دست به دست میدن که نشه وگرنه یه زمین دارم فروخته نمیشه اگه فروخته بشه شاید بشه یه کارایی کرد 

ببخشیدا منظورت از اوراق چیه 🤔

اوراق بانک مسکن بخوای وام بگیری باید به میزان وام برگه اوراق بخری جای سپرده.بانک‌توضیح کامل بگیر امسال برگه ش چقدره چند تا برای وام که تعلق میگیره باید بخری...

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
بستگی ب اعتقادتون داره.اگه شب عید فطر خونه کسی باشی نون خورش باشی فطریه ات گردن اونه .بعضیام میگن دم ...

اعتقاد چیه عزیزم کسی ک نماز و روزه میگیره اینا هم جزش هست.

مهمون اگ.خونه طرف بمونه فطریه گرون صابخونه میفته.

بازم کسی شک داره میتونه از سوالات شرعی بپرسه.

05131799

اینطوری بهتره

لایک نکن خیرشو ببینی
دوستان پس اینهمه رفتن مسافرت و ماشینای شاسی بلند و طلا و دلار جمع کردنه کجان این پولدارا چرا همه مین ...

اینکه نمیدونم والا ولی خب هزینه یه سفر رفتن با هزینه خونه خریدن که یکی نیس

بعدم هستن خیلیا اونقدر وضعشون خوبه واقعا خیالشو راحته 

من چند تا دوس دارم از قضا واقعا حسرتشون میخورم خونه هاشون جهیزیه هاشون سیسمونی هاشون اونقدر که قشنگن چون هم شوهرشون پولداره هم خانوادشون 

اوراق بانک مسکن بخوای وام بگیری باید به میزان وام برگه اوراق بخری جای سپرده.بانک‌توضیح کامل بگیر امس ...

اها 

آخه وام هم شوهرم میگه بهرش خیلی زیاده با ۲۴درصد بهره میدن 

بعدم وام مگه چقدر میدن اگه زیادم بدن باز نمیتونیم اقساطش پرداخت کنیم که

اسی شغل همسرت چیه ببین پولدار شدن ی سبک زندگیه خیلی باید جمع کنی ب هر حال اول زندگیه دگ سخته

والا ما همس در حال جمع کردنیم مردم تو سن ما همش عشق و حال و تفریح ما از همه چی میزنیم پس انداز میکنیم فقط ولی خب شوهرم کار گره با حقوقش زیاد نمیشه کاری کرد