2777
2789
خخخخ ن عزیزم واسه لخته شدن خونه ویتامین سی مصرف کنیا از کمبود آهنمن یمدته ویتامین سی مصرف میکنم دی و ...

میخورم اتفاقا همشو هم سی هم کلسیم هم اهن 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بلاخره حتما دردش میومده دیگ نه حواسم هست همیشه هست

اون دكتر گفته دردشو نميفهمي ظاهرا از جايي ديگه ميزنه

برو طب سنتي كه پزشك هم باشه

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

اون دكتر گفته دردشو نميفهمي ظاهرا از جايي ديگه ميزنهبرو طب سنتي كه پزشك هم باشه

ممنون از اطلاعتون پیگیر میشم راجبش

خواهشاگه خواسي و حالشو داشتي خبرشو بده تا چيز جديدي ياد بگيريم

اول از متخصص خون میپرسم اگر مشکلم حل شد حتما میگم شمام اینجوری؟ 

خرافاته ولی واقعا احساس میکنم دیگ جن هس والاهمیشه کبوده ن ضربه بخوره ن چیزی بی علت

شنیدم مربوط به تجمع سرب در بدن میشه منم قبلاً زیاد آرایش میکردم همینجوری بودم یه مدت کم آرایش میکردم و  رژ لب گرون میزدم اینطوری نبودم جدیدا یه رژلب ارزون گرفتم دوباره پام و بازوم بی دلیل کبود میشه فکر میکنم رژلبه سرب داره  

شنیدم مربوط به تجمع سرب در بدن میشه منم قبلاً زیاد آرایش میکردم همینجوری بودم یه مدت کم آرایش میکردم ...

من فقط رون پاهام هس گاهی ساق پا اصلا بازو اینا بی علت کبود نمیشه خیلی ام اهل ارایش نیستم اونم بی کیفیت نه نمیدونم علتش چیه 

از نزديكامه

کبودی‌ ران پا می‌تواند نگران کننده باشد خصوصاً اگر یک کبودی بی دلیل باشد. همان‌طور که اشاره کردیم کبودی در اثر آسیبی که به رگ‌ها وارد شده و خارج شدن خون از آن‌ها ایجاد می‌شود. کبودی کشاله ران پا در کودکان و بزرگ‌سالان می‌تواند به دلایل مختلفی ازجمله آسیب‌دیدگی، سن، بیماری زمینه‌ای یا حتی مصرف برخی داروها رخ دهد.