2777
2789

خسته شدم والا شوهرم صب تا شب میدوعه منم بچه دارم 

ولی چرا حتی پول یه ماشین نمیتونیم جور کنیم 

البته اول به خونه نیاز داریم تو یه خونه کوچیک بدون اتاق با بچه کوچیک چقدر بمونم به چه امیدی 😔😔

خدا مگه نمیگه بچه هاتون نکشین ما روزیشو میدیم فقط که شکم بچه نیس 

ای خدا تو روزی بچه هامو بده منو شرمنده نکن 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا عقل داده ک استفاده کنیم و تو شرایط بد بچه نیاریم هم خودمونو هم ی نفر دیگه رو بدبخت کنیم 

دست نیافتنی نیستی ... دوری خیلی دور اونقدر دور که دیدنت به اندازه ی خروارها اشک ریختن تاوان داره ....

والا من شاید حرفم اشتباه باشه ولی به نظرم اکه حرفت راست بود پس این همه بچه گشنه تو فلسطین چیکار میکنه یا این همه بجه بی پول تو خیابون نمیدونم درجایگاهی نیستم نظر بدم ولی با عقلم جور در نمیاد فقط صرفا نظرم رو گفتم

خدا عقل داده ک استفاده کنیم و تو شرایط بد بچه نیاریم هم خودمونو هم ی نفر دیگه رو بدبخت کنیم

تکلیف اونایی ک به شوق بچه ازدواج کردن یا اونایی ک بچه دوست دارن باید حسرت باشه تو دلشون

از تنها دلخوشیشون ناامید بشن

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
وام بگیریدثبت نام برای مسکن هم میتونید انجام بدین اون فکر کنم اولش پول نمیخواد

قسطاش فکر کنم خیلی سنگینه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
تکلیف اونایی ک به شوق بچه ازدواج کردن یا اونایی ک بچه دوست دارن باید حسرت باشه تو دلشوناز تنها دلخوش ...

مگه ب شوقه؟ مگه بچه عروسکه؟

الان منم شوق خیلی چیزا رو دارم ولی چون شرایطشو ندارم نمیرسم بش 

اول باید وضع درس بشه بعد 

دست نیافتنی نیستی ... دوری خیلی دور اونقدر دور که دیدنت به اندازه ی خروارها اشک ریختن تاوان داره ....

تکلیف اونایی ک به شوق بچه ازدواج کردن یا اونایی ک بچه دوست دارن باید حسرت باشه تو دلشوناز تنها دلخوش ...

ادم که نباید خودخواه باشه گلم بخاطر لذت یا حس دوست داشتن یه بچه بی گناه رو بیاره با اینده نامعلوم 

والا همینا بزرگ شدنی میگن چرا مارو بدنیا اوردین 

یه فیلمی هم راجب همین ساختن پسره کوچولو میره اشغال جمع میکنه کارش همین  بوده 

میره دادگاه میگه میخوام از پدر و مادرم شکابت کنم میگن برای چی میگه چون منو به  دنیا اوردن