2777
2789
عنوان

اگر تعداد و جنسیت بچه به اختیار خودتون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 55 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تیم فوتبال میخام تشکیل بدم😂 جدی نمیخام بی کس باشن من مثل تک فرزند بزرگ شدم

من الان دو تا بچه دارم ولی پر از خیر و برکت بودن برامون. خیلی خیلی خداروشکر میکنم و به فکر سومی هم هستم. تمام تلاشمون هم میکنیم پدر و مادر خوبی باشیم براشون و تامین کنیم 

هم جنس خیلی بهتره 

من یه پسر دارم دیگه بچه نمی‌خوام ولی اگه یه درصد میخواستم دوست دارم اونم پسر باشه 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
من الان دو تا بچه دارم ولی پر از خیر و برکت بودن برامون. خیلی خیلی خداروشکر میکنم و به فکر سومی هم ه ...

خدا حفظشون کنه سلامت باشن دختر هستن یا پسر البته میدونم فرقی نداره

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
میشه بگی چقدر شد هزینش و چه سالی انجام دادی

من اسفند انجام دادم تعیین جنسیت البته بستگی ب تعداد جنین رو ۶۰ ۷۰ حساب کن 

ولی من هزینم شد ۳۰ تومن که بیمه ۶ تومنش رو داد بجز هزینه دارو ویزیت سونوازمایش ایناهم ۸ تومنی شد

هم جنس خیلی بهتره من یه پسر دارم دیگه بچه نمی‌خوام ولی اگه یه درصد میخواستم دوست دارم اونم پسر باشه

چرا همجنس بهتره؟ منم همجنس دوست دارم ولی به خاطر حساب کتاب تو ذهن خودم که مثلا فلان جنسیت رو بهتر میتونم تامین و تربیت کنم ولی برای خود بچه ها فکر نکنم خوب باشه چون رقابت بین دو تا برادر یا خواهر شدید تره ولی خواهر برادر خیلی تو کار هم دخالت نمی‌کنند محبتشون بیشتر از حسادتشونه