2777
2789
عنوان

بیاید لطفا درد دل حالم خیلی بده😭

720 بازدید | 62 پست

منو ی آقایی همو میخایم با مشاور هم صحبت کردین مشکلی ندیدن اونا دوبار اومدن با پدرم صحبت کردن بار اول گفته بود نه بار دوم گفته بود خونه راضی نیستن الان مشکل اصلی مادر منه خیلی بی اعصابی میکنه بدون دلیل نمیزاره بیان خواستگاري فردا میخان زنگ بزنن خونمون با خودش صحبت کنن بفهمه من شماره خونه رو دادم بهشون بیچارم میکنه حالم خیلی خرابه😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الاهیی😢باید با خانوادت در میوه بزاری که هردوتون همو میخواید و با آرامش راضی کنید.

من خودم مقاومت کردم گفتم من میخام مامانم یجوری برخورد کرد باهام گفت آبروی مارو بردی چرا راه دادی بیان با بابات حرف بزنن و این حرفا میگه آدم مگه وقتی کسیو نمیشناسه باید قبول کنه انگار هرکی بیاد خواستگاری باید آشنا باشه😑

چرا

نگران نباش منم سیزده سال همین مشکلو داشتم با بدترین سختی ها تا بالاخره خدا خاست و بهم رسیدیم ولی الان ی ساله عقدیم هشت ماهه تو نوبت وام ازدواجیم دعا کنین هرچی زودتر وام مارو بدن ما هم بریم سر زندگیمون شما هم ب عشقت برسی🙂

بعضی مادرها چرا اینجورین چشم دیدن. خوشبختی دخترشونو ندارن.حالا اگه پسرش بود پاشنه ی خونه ی دختره رو ...

دقیقااا همینجوریه 

من حتی نتونستم بگم ما باهم دوستیم یجوری داستان سرهم کردیم گفتم با خواهرزادش دوستم از اون طریق دیده منو اگه بگم وقتی من با کسی درارتباط باشم بهم انگ 

ج ن د ه میچسبونه

نگران نباش منم سیزده سال همین مشکلو داشتم با بدترین سختی ها تا بالاخره خدا خاست و بهم رسیدیم ولی الا ...

انشالله ک برای شماهم ردیف میشه خداروشکر ک بهم رسیدید  ولی مادر من یه دندس قبول نمیکنه اگه فردا زنگ بزنن خونمون بد برخورد کنه با خواهرش آبروم میره و اوناعم قبول نمیکنن دیگه بیان جلو🥲

دقیقااا همینجوریه من حتی نتونستم بگم ما باهم دوستیم یجوری داستان سرهم کردیم گفتم با خواهرزادش دوستم ...

اصلا نگو دوستین.

با بابات صحبت کن بگو اگه جلوی مامانو نگیری آینده ی منو نابود میکنه؟

یعنی چی به دختر خودش فحش زشت میده؟

من خودم مقاومت کردم گفتم من میخام مامانم یجوری برخورد کرد باهام گفت آبروی مارو بردی چرا راه دادی بیا ...

باید به اون آقا بگی که کاری کنه که خیلی آدم خوبی بنظر برسه و خودشو تو دل مامانت جا کنه.

اصلا نگو دوستین.با بابات صحبت کن بگو اگه جلوی مامانو نگیری آینده ی منو نابود میکنه؟یعنی چی به دختر خ ...

بابام متاسفانه زن ذلیله می‌ترسه از مامانم من ۲۰ سالمه ولی خودم حتی رفتم پیش مشاور گفت کاملا پخته ای اصن مشکلی نداری دو نفری ام رفتیم گفت شناختتون از هم کامله 

الان مشکل اینا سن منه بابام بار دوم گفته بوده من پرسیدمتون تعریفتونو کردن مامانم هی انگولک میکنه گفتن اگ میخادت ۶ سال صبر  کنه خانواده اون نمیتونن  

اصلا نگو دوستین.با بابات صحبت کن بگو اگه جلوی مامانو نگیری آینده ی منو نابود میکنه؟یعنی چی به دختر خ ...

ینی هرچی از دهنش دراومد گفته بمن گفت بزار منم سوار هر ماشینی بشم بگم عیب نداره انگار من با صد نفر در ارتباطم اومدن راپورت منو دادن گفتن اینو کافه دیدیم در صورتی ک ما سه تا خانم بودیم و یه آقا من موندم چجوری تشخیص دادن ایشون ر ل منه