2777
2789
عنوان

بیاید لطفا درد دل حالم خیلی بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک برای شماهم ردیف میشه خداروشکر ک بهم رسیدید ولی مادر من یه دندس قبول نمیکنه اگه فردا زنگ ب ...

اونقد ک مادر من بهشون بی احترامی کرد هیچکس نکرد ولی مهم اینه اونی ک میخاد عقب نکشه همسر من خیلی بهش توهین کردن ک چرا اینهمه سال صبر کرده حتی خانواده خودم ولی خداروشکر عقب نکشید ولی بعضی وقتا یاد اون روزای تلخ میفتیم حالش خراب میشه با پدرت صحبت کن نظر پدرت چیه یا خواهر برادر بزرگتر اگ داری باهاشون حرف بزن مامانتو راضی کنن

اونقد ک مادر من بهشون بی احترامی کرد هیچکس نکرد ولی مهم اینه اونی ک میخاد عقب نکشه همسر من خیلی بهش ...

مامان من چون دختر خاله هام مجردن و چن سال از من بزرگن و یکیش تو سن بالا ازدواج کرده میگه نمیزارم اونقدری ک بی اعصابه من یسری وقتا فکر خودکشی میزنه به سرم

اونقد ک مادر من بهشون بی احترامی کرد هیچکس نکرد ولی مهم اینه اونی ک میخاد عقب نکشه همسر من خیلی بهش ...

بعد حالا من ک سنم جوری نیس گوشیمو بگیرن چون دانشجوعم از همه چی میمونم ولی این کارو ممکنه انجام بدن و گوشیمم بزور بگیرن 🥲

بشین رکو راست باهاشون حرف بزن 

بگو اگه سخت بگیرین بخدا پسر سرد میشه پسر خودشو نمیبینه که اگه ببینه پدر مادرش اذیت میشن یا از طرف خانواده شمای دختر حرفی زده بشه که برا پسر سنگین بیاد امکانش حست قید شمارو بزنه من پدرم دراومده هم مدرک بگیر هم خدمت هم این همه کار ماشینم گرفتم دیک چی... الان 29 سالمه بابا اخه من میدونی کی باید ازدواج میکردم عشق عشق عشق جی کشک چی 

اینبار من ولش کردم سرش گیج رفت حالا بدو بدو من این همه خودمو نگه داشتم در برا پروژه رفتم.... اومدم خیلیییی خدا دمش گرمه شکر همون لیاقتش پسرای یک بار... 

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ

حتما دلیل مهمی دارنمن پدر مادر ندیدم بچه رو جای خوب بخوان ندن

عزیزم خانواده من حتی فرصت آشنایی نمیدن چجوری باید بدون شناخت اینجوری نظر بدن مادر من حتی نمیزاره بیان صحبت کنن چ برسه ب اشنایی

بعد حالا من ک سنم جوری نیس گوشیمو بگیرن چون دانشجوعم از همه چی میمونم ولی این کارو ممکنه انجام بدن و ...

امیدت ب خدا باشه انشاءالله ک حل میشه اگ قسمتت اون آقا باشه مطمئن باش ک میشه

بگو ادرس دارنخونواده دارنيه چيزي به اسم تحقيقات هستحتما پاش وايسا تا منطقي بگه خوب نيسن

ما باهم دوستیم ولی نگفتم ک در ارتباطیم چون از نظر مادر من با کسی ارتباط داشتن ینی ج ن د ه بهش گفتم از طریق خواهرزادش ک دوستمه دیده منو میگه چرا راه دادی برن مغازه با بابات حرف بزنن میگه اصن چجوری باباتو پیدا کردن😕من حتی خودم تنها و با اون آقا باهم رفتیم با مساور حرف زدیم گفت هیچ مشکلی نیس هردو شناخت کامله از هم و آمادگی هم دارید 

ما باهم دوستیم ولی نگفتم ک در ارتباطیم چون از نظر مادر من با کسی ارتباط داشتن ینی ج ن د ه بهش گفتم ا ...

قربونت برم

دوستي و مشاوره رفتن اشتباه بوده

اما به مامانت اونايي كه گفتم رو بگو

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم