2777
2789
عنوان

دلم بدجوری شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بدی هایی شده در حقم که بی جواب مونده دقیقا

الان شاید بی جواب مونده باشه ولی بلاخره خدا جواب بدی هارو میده، شاید چندسال طول بکشه ولی بلاخره میشه.....

فقط با خدا قهر نکن، آدم به جز خدا تو این دنیا هیچکسو نداره چون آدما هرکدوم بلاخره یه زخمی میزنن....

خوب عزیزم نمیتونی تاپیک نزن

برای من چند تا جوابی که بعضاً خانمهای مهربان میذارن آرام کننده است

من برای همین نظرات آرامش دهنده تاپیک گذاشتم

کلیت رو متوجه شدن و دلداری دادن چند نفر برام کافیه

مثلا خانم یاسی اصلا از من جزیات نپرسید ولی متوجه کلیت جریان شد

عزیزدلم چون من خودمم دردهایی دارم که واقعا نمیشه برای کسی بازگو کرد برای همین کامل درکت میکنم. از خدا میخوام به قلبت آرامش بده.

الان شاید بی جواب مونده باشه ولی بلاخره خدا جواب بدی هارو میده، شاید چندسال طول بکشه ولی بلاخره میشه ...

من آدم معتقدی بودم تاپیک هام هست نگاه کنید

اینکه به اینجا رسیدم ادا نیست

واقعا دلم شکسته

و یه خدا گفتم تا نشونم ندی که هستی من دیگه اعتقاد ندارم

عزیزدلم چون من خودمم دردهایی دارم که واقعا نمیشه برای کسی بازگو کرد برای همین کامل درکت میکنم. از خد ...

قشنگ حس کردم یه چیزی توی قلبم رفت بیرون

یکجور دل شکستگی عمیق

و تا از خدا نبینم حمایتی از من کنه همین حال باقی میمونم