2777
2789
عنوان

وای بچم باعث شد انقدر خجالت بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 57 پست

تو سفر اخری  که داشتم یه بچه ۶ ماهه بود کل  مسیررررر جیغ کشید‌دلم براش  خیلی  میشوخت اذیت بود خب

ولی  همه پدر مادرشو فحش  و نفرین میکردن که چرا سوار هواپینا شدین مگه  نمیدونین بچه کوچیک دارین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم برای منم پیش اومده اونم بارها ااااا 😫😫

به حدی که سر مهماندار هواپیما  که یه اقای جوان بود کنار ما ایستاده بود و سعی می‌کرد کمکم کنه تا دخترم آروم بشه 

بچه ها حین پرواز گوش درد میگیرن طفلی ها 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وقتی عصبی هستید یااسترسو نگرانیه بیش ازحد باعث خراب شدن غذا میشه این ثابت شدس

ارع استرس داشتم 

۳ سالم هست مهمونی ندادم حالا اولین بار میان خونمون اینجوری شد

هرکدومشم هزار بار درست کرده بودم و عالی شده بود

عزیزم طبیعیه. فشار داخل کابین مسافرا یهواپیما یاعث شده به پرده گوشش فشار بیاد. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزدلم مردم به شعور پدر و مادر نگاه میکنن

همینکه اینقدر با شعور بودید و تلاش می‌کردید برای آرام کردن بچه و از اون طرف هم معذرت خواهی کردید مطمئن باش مردم هم این مسئله رو درک میکنن 🥰

و اینکه خاصیت هواپیما اینه که خواب آوره صدا هم باشه ملت یه جوری میخوابن

تو سفر اخری که داشتم یه بچه ۶ ماهه بود کل مسیررررر جیغ کشید‌دلم براش خیلی میشوخت اذیت بود خب ولی ...

اخه خب هیچکاریم نمیشه کرد🥺 مثلا ما سفر زمینی میخواستیم بریم همه جا برف و یخبندانه جاهایی که اب و هواش خوب بود خیلی دوره از ما.

مگر کلا بیخیال سفر شد

عزیزدلم مردم به شعور پدر و مادر نگاه میکننهمینکه اینقدر با شعور بودید و تلاش می‌کردید برای آرام کردن ...

مرسی عزیزخداروشکر تو رومون کسی بد برخورد نکرد یا اعتراض نکرد دیگه تو دلشون رو نمیدونم

یادخودم افتادم پسرم ۶ماهش بود ازتهران تاشیراز کل هواپیما روگذاشت روسرش حالا خوبه تو همسرت باهات بود ...

وای بگردم کاملا درک میکنم خیلی سخته ادم به استیصال میرسه.

اینکه بقیه اظهار نظر میکنن بدتره. ادم خودش تو اون شرایط معذبه

وای بگردم کاملا درک میکنم خیلی سخته ادم به استیصال میرسه.اینکه بقیه اظهار نظر میکنن بدتره. ادم خودش ...

دقیقا

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
بیشتر ببینید