2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از اول چنین اجازه و دسترسی دادید گوشی حریم کاملا شخصی فرده رمز و ایناش عوض کن محکم جلوش وایسا

اما زن و شوهر باید رمز گوشی همو بدونن

نباید بدونن؟

منم رمز گوشی اونو میدونم 

اما دائم چک نمیکنم

فقط یه بار اونم اوایل ازدواجمون بود

بگو گوشی حریم خیلی خصوصیه

چک کردن گوشی کار درستی نیست 

ولی این حرفم قشنگ نیست برای زن و شوهری که همه چیز زندگیشون مشترکه و رابطه دارن گوشی حریم خصوصیه؟

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بیشتر ببینید
بنظر من مشکل نداره شما صفر تا صد زندگی همو میدونیدهمسر که ندارم ولی گوشی منو پارتنرم راحت دست همدیگس

شاید استارتر با مامانش یا خواهرش حرفای زده اونا با اسی درد و دل کردن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

نمیدونم چرا اینقدر گارد میگیرید راجع به گوشی زنو شوهر از هرکسی بهم نزدیک تر هستند باهم می‌خورید می‌خوابید رابطه دارید ب گوشی ک میرسه میشه حریم خصوصی جمع کنید بابا این چرندیاتو

از بعضی کاربرا ک این‌چرتو پرتارو میگن آدم دلش میخواد بزنه طرفو 

بنظر من مشکل نداره شما صفر تا صد زندگی همو میدونیدهمسر که ندارم ولی گوشی منو پارتنرم راحت دست همدیگس

آآخه فک کن از خواب پا میشی میبینی گوشیت دستشه 

حس بدی داره

تازه جالب اینجاست بعدش ممکنه اخلاقش عوض هم بشه

با اینکه خطایی هم نکردم

اما زن و شوهر باید رمز گوشی همو بدونننباید بدونن؟منم رمز گوشی اونو میدونم اما دائم چک نمیکنمفقط یه ب ...

نه اصلا این یه حرف چرت بیشتر نیست حتی بین زن و شوهر هم یه حدودی هست گوشی و محتویات شخصی اون یکی از اوناست به هیچ وجه نیاز نیست رمز همو داشته باشند من فیس آیدی گوشیم خاموشه فقط رمز عددی اونم عمرا بدونه

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

چک کردن گوشی کار درستی نیست ولی این حرفم قشنگ نیست برای زن و شوهری که همه چیز زندگیشون مشترکه و رابط ...

بله حریم خصوصی هست.شاید یه حرف زنانه داشته باشه با زن همسایه یا دوست دوران مجردیش‌ و...

هر کسی حریم خصوصی داره پس مسواک هم رو استفاده کنیم بگیم زن و شوهرن این حرفا چیه.شاید مادرم و خواهرم با من در مورد موضوعی که هیچ ربطی به همسرم نداره صحبت کردن چه دلیلی داره همسرم کل گوشی منو بگرده

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.