یک ماه کامل یک ماه کامل دنبالش گشتم تو همین سایت
یک ماه کامل شب نخوابیدم و فقط تاپیک زدم و دنبالش گشتم یک ماه کامل نتونستم درست درسمو بخونم یک ماه کارم فقط تاپیک زدن و گشتن بود بعد یک ماه بلخره پیداش کردم ولی چه فایده که قطع دسترسی بود اما من هنوز ناامید نشده بودم به هر کاربری که توی تاپیک هاش بود درخواست دوستی دادم به هر کاربری که اونو میشناختن درخواست دوستی دادم اما هیچکس هیچوقت اونو یادش نیومد از یاد ها رفته بود هیچکس نشناختش و در آخر هیچکس نتونست کمکم کنه. اگر تو تاپیک های قبلم برید میفهمید که من چقدر دنبالش گشتم چقدر براش تاپیک زدم به همه کاربر های قدیمی درخواست دادم. اما نشد حالا من چرا انقدر پیگیرش بودم؟چون میخواستم بهش کمک کنم
داستان از این قراره که تو همین سایت یه نفر سال ۹۷ عضو میشه این کاربر سال۹۹ شروع میکنه تاپیک میزنه
ایشون یه دختر ۲۰ ساله اهل اهواز بود سال ۹۹ ۲۰ سالشون بود این دختره افسردگی شدید داشت و وقتی ۱۸ سالش بود خودکشی کرده بود اما موفق نشده بود انا چیزایی بود که خودش گفته بود این دختر سال ۹۹ دقیقا ۸۰۰ تا تاپیک میزنم در مورد یک نفر ۸۰۰ تا تاپیک دقیقا همینقدر این عاشق یه بازیگری بود که اون زمان خیلی معروف نبود و تازه شروع کرده بود این دختر ۸۰۰ تا تاپیک میزنه فقط در مورد اون فرد روزی ۲۰ بار ف ا ل میگرفت میگفتن بهش نمیرسی اما اصلا گوش نمیکرد حتی بهش دایرکت داده بود که بابالنگ دراز عزیزم دوست دارم....... هر روز بهش دایرکت میداد و بهش میگفت که دوسش داره هر روز هی اینستاگرام رو پاک میکرد هی نصب میکرد(اجازه اینستا داشتن رو نداشت) اما میگفت پیام هان رو میبینه امت جوابی نمیده حتی میخواست بازیگر بشه و از نزدیک ببینتش (کاربری. اون دختر و چند تا از تاپیک هاشو آخر مینویسم ) خلاصه بگم که خیلی میخواستم
حالا من چه کمکی از دستم بر میومد ؟من میخواستم این دوتا رو بهم برسونم شاید اول که این تاپیک رو خوندید خندتون بگیره و بگید طرف دیونه هست منم اول که تاپیک های اوت دختر رو خوندم همینو گفتم ولی با گذشت زمان متوجه شدم که این یه عشق واقعیه خواستم کمکش کنم که بیشتر از این زجر نکشه (در آخر میگم عاشق چه کسی بود) منم چرا وقتی کاری ازم برمیاد کمکش نکنم
تا همین چند روز پیشم پیگیرش بودم تا اینکه یه تاپیکی رو دیدم همون سال ۹۹ بود
اون دختر که اول گفتم کامنت گذاشته بود که :منم یه زمانی عاشقش بودم حتما تاپیک هامو بخون از قبل خیلی عشق بی خودی بود من دیونش شده بودم الانم عاشق یه آدم واقعی شدم و اونو فراموش کردم😂😂.
این بود کامنتش ☝️☝️
منم تا خوندم اینجوری بودم که😐 همین بود عشقت
همین بود انقد ۸۰۰ تا تاپیک گذاشتی از کامنتش شات هم دارم ولی نمیدونم. چرت نمیتونم بزارم نمیاد
من حتی گریه کردم براش 😂 یعنی انقد تلاش من بی فایده بوده چقد خودمو اذیت کردم همون سال ۹۹ ۸۰۰ تا تایپک زد همون سال ۹۹ هم این کامنتو گذاشت
کاربری اولش (الان دستشه)lida_bano
کاربری دومشboofko_or
هر دو قطع دسترسی هستن ولی اولی دستشه چون تاپیکاشو دیدم.
تاپیک هاش سال ۹۹:
بنظرتون من دیونه ام با کاربری اولشlida_bano
راستی عاشق بهرام افشاری بود
تاپیکش با کاربری دومboofko_or اگر بهرام افشاری بودید
شاید بعضیا لیدا بانو رو بشناسن شایدم نه شاید واسه همیشه از این سایت رفته ولی نمیدونم همین لطفا مسخره نکنید نظرتونو با احترام بگید لطفا ممنونم