2777
2789
عنوان

وای بچم باعث شد انقدر خجالت بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1942 بازدید | 57 پست
ایران نیستم عزیزمیه شهر ساحلی تو کشوری که هستیم اسمش کی وسته

به به فلوریدا 

خوش بگذره 

البته جغرافیام خوب نیست

دارم سری کتابهای پلیسی اسکارپتا رو میخونم اونجا اتفاق افتاده

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وقتی خوندم گفتم وا مردم ایران چقدر با درک شدن تا فهمیدم ایران نیستید وگرنه ایران بود همه بهتون غر میزدن

بچه کلا تو هواپیما گوشش میگیره دردش میاد خیلی از ادم بزرگام گوشاشون میگیره قبل این که سوار هواپیما شی ببرش دکتر یه شربت بهش بده بخوابه تو راه یا این که موقع این که داره بلند میشه هواپیما بهش شیر یا پستونک بده 

این نیز بگذرد...

فکر پرواز برگشت رو هم بکن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
بعد ما الان رسیدیم تو هتل له له خانم سرحال میخنده برامون قبل اینکه اتاقمون رو تحویل بدن تو تایمی که ...

ای جانم 😍 😍 😍 😍از طرف من دوتا بوسش کن نیم وجبی شیطون بلا رو 

دنبال حمایت هیچکس نیستیم                                      اسپانسر ما خداست.....🤍🤍🤍                        ❤️ متاهل و متعهد ❤️

به به فلوریدا خوش بگذره البته جغرافیام خوب نیست دارم سری کتابهای پلیسی اسکارپتا رو میخونم اونجا اتفا ...

قربون محبتتون😍

اا نخوندم اون کتابا رو

کتاب پلیسی خیلی دوست دارم

امیدوارم نسخه الکترونیکش رو گیر بیارم

منم باید خجالت بکشممهمون بی فکرم دیروز زنگ زده خودشو دعوت کردهمنم شبش جایی دعوت بودمهمه چیم خراب شد ...

وقتی عصبی هستید یااسترسو نگرانیه بیش ازحد باعث خراب شدن غذا میشه این ثابت شدس

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

قربون محبتتون😍اا نخوندم اون کتابا روکتاب پلیسی خیلی دوست دارمامیدوارم نسخه الکترونیکش رو گیر بیارم

اگه اهل کتاب صوتی هستی tokybooks رو امتحان کن

و اول سراغ Karin Slaughter و سری ویل ترنت برو

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

یادخودم افتادم پسرم ۶ماهش بود ازتهران تاشیراز کل هواپیما روگذاشت روسرش حالا خوبه تو همسرت باهات بود من تنهابودم😭هرکی یه چیزی میگفت یکی میگفت بهش شیربده یکی میگفت گرمشه هواپیما داشت فرود میومد من همچنان داشتم وسط راه میرفتم مهماندارآخرش دادکشید که بشین خانم کلی خجالت کشیدم 😭

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
بیشتر ببینید
وقتی خوندم گفتم وا مردم ایران چقدر با درک شدن تا فهمیدم ایران نیستید وگرنه ایران بود همه بهتون غر می ...

میدونی چون دفعه پیش تجربه خوبی داشتیم فکر نمیکردم این شکلی شه وگرنه بهش شیر میدادم