من تا الان امتحانات نهایی یازدهم نمراتم، ۱۹ و ۱۸ و ۱۷ بوده، یعنی حس میکنم معدل کل بشم ۱۸/۵ یا....
به نظرتون اگه دوازدهم جبران کنم و معدل بالای ۱۹/۵ بگیرم
میتونم پزشکی بیارم؟
هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه میجنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
ربطی به معدل نداره مثلا ممکنه طرف ۱۸ بشه معدلش فقط چون هویت و سلامت کم شده ولی خب این دو درس تاثیر ندارن
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
ربطی به معدل نداره مثلا ممکنه طرف ۱۸ بشه معدلش فقط چون هویت و سلامت کم شده ولی خب این دو درس تاثیر ن ...
درسته،
من منظورم معدل کتاب های نهاییم هست. اون چی؟
هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه میجنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درسته، من منظورم معدل کتاب های نهاییم هست. اون چی؟
خب همون دیگه معدلت بستگی داره برای چه درسی اومده پایین
۲۰ ادبیات به اندازه ۱۰ تا ۲۰ سلامته
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....