2777
2789
عنوان

چرا یه عدده از خانوما اصرار دارن وانمود کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 124 پست
حالم بهم میخوره ازش صورتش ی مدله خیلی زشته البته اینکه هیچ هنری نداره ازش چیزی بعید نیست لابد خانوا ...

ای وای 

شما رو یادم اومد 

😂

باشه عزیزم شما درست میفرمایی فقط زیاد خودتو اذیت نکن

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

متاسفم از اینکه همجنس شمام، و دلم برای اون عروس خالت سوخت. میدونید چیه، پس فردا دود همچین تفکری توی ...

عزیزم من ایشون رو یادم اومد 

نمیدونم مریض روانی هست یا نه 

اما معمولا سر صبح همچین تاپیک هایی میزنه

جدیش نگیرین و اعصاب خودتون رو خرد نکنین

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
میدونه حرفش درست نیس ولی بازتاپیک میزنه انگاردوس داره دیده بشه

بله 

عاشق جلب توجه و توهین شنیدنه مثل اینکه

بیشتر ببینید

از نی نی سایت یاد گرفتم خانما خودشون خودازاری دارند، همش سرتون توی زندکی بقیه است، که کی با کی ازدواج کرده چرا شوهرش دوستش داره! چرا ارایش نکرد! چرا زیاد ارایش میکنه پس خرابه! چرا با این سن درس  خوندی؟! چرا بچم دختره! چرا اون میره مسافرت من نمیرم! بعد انتظار دارید اقایون حقتون را بدند، برید با خودتون دوست بشید.

همین تاپیک به چه حقی در مورد چهره ی کسی نظر میدید به شما چه کسی روتین داره یا نه، به شما چه کسی ارایش میکنه یا نه.

(منظورم همه نبود، همون تعدا  کم گند زدند به دنیای خانما!)

من از اونام که آرایش نمیکنم و فقط یه ضدآفتاب بیرنگ میزنم 

ادعایی هم در خوشگلی ندارم ولی خودم و چهره ام دوست دارم و حاضر نیستم برای خوشاید دیگران آرایش کنم و پوستم خراب کنم و وقت و انرژی بزارم

خو شاید راس میگن من موهام لخته ازم مبپرسن کجا کراتین کردم وقتی میگم کراتین نیس باور نمیکنن تازه ی ع ...

این خیلی زور داره بخدا😄من دیدم مشابه شو بنده خدا کلا موهاش لخت بود ولی کسی باور نمیکرد

عزیزم من ایشون رو یادم اومد نمیدونم مریض روانی هست یا نه اما معمولا سر صبح همچین تاپیک هایی میزنهجدی ...

نه جدی نمیگیرم ولی دلم میگیره همجنس خودم اینقدر سرش توی زندگی بقیه است، باور کنید این ادما کم نیستند. چند تا تاپیک در مورد اینکه چرا طرف زشته ولی شوهرش دوستش داره خوندم. اینم جز اوناست

من از اونام که آرایش نمیکنم و فقط یه ضدآفتاب بیرنگ میزنم ادعایی هم در خوشگلی ندارم ولی خودم و چهره ا ...

من آرایش میکنم 

گاهی زیاد گاهی کم 

استارتر که خزعبلاتش رو تاپیک کرده 

اما شما هم منطقی حرف نمیزنی 

هرکسی که آرایش میکنه برای بقیه نیست 

کاش متوجه باشید 

تنها دلیل آرایش کردن من هم اینه که عاشق آرایش کردنم و بهم حس خوبی میده 

خیلیا هم شبیه منن

بیشتر ببینید
نه جدی نمیگیرم ولی دلم میگیره همجنس خودم اینقدر سرش توی زندگی بقیه است، باور کنید این ادما کم نیستند ...

بله دیدم

متاسفانه اکثر این زنها قربانی مردسالاری شدن 

و البته یه عده اشون هم بدجنس و بدذات هستن

بیشتر ببینید