2777
2789
عنوان

واسه بچه گربه خیابونی یه عالمههه گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 37 پست
عزیزم دست نزدیم بهش کارتون رو گرفتیم وارونه کردیم انداختیم رو پتو بعد یه سوال چرا مادرشون قبولشون نم ...

توله ها بوی انسان بگیرن مادرشون دیگه قبول نمیکنه

توله گربه رو دست نزنید مادرش غریزی خیلی خوب مادری می‌کنه اگه نکرد هم به طور غریزی فهمیده که اون توله بیمار یا ضعیفه و از بین خواهد رفت به همین دلیل بهش شیر نمی‌ده

توله از مادر جدا بشه معمولا زنده نمی‌مونه اگه هم بمونه خیلی زحمت دارن تا چند وقت باید دو ساعت یه بار بهشون شیر بدی مخصوصا شبا اونم تو پوزیشنی که شیر تو ریه اش نره ،ادرار مدفوع هم باید دستی براشون تخلیه کنی چون خودشون نمیتونن ادرار مدفوع کنن چشماشون رو هم پاک کنی چون مادرشون بالییس زدن مقعد و چشماشون رو تمیز میکنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

توله ها بوی انسان بگیرن مادرشون دیگه قبول نمیکنهتوله گربه رو دست نزنید مادرش غریزی خیلی خوب مادری می ...

واقعا چنین اطلاعاتی نداشتم

و البته خداروشکر دست نزدیم بهش

و اینکه پشت اتاق خواب من هستن

الان دوباره دارن سر و صدا میکنن 

بنظرتون چکار کنم؟

من به شدت از گربه و...میترسم فوبیا دارم 

و ممنونم از اطلاعاتت عالیت💖💖

واقعا چنین اطلاعاتی نداشتمو البته خداروشکر دست نزدیم بهشو اینکه پشت اتاق خواب من هستنالان دوباره دار ...

من بودم دست نمیزدم

چون اینا مادر دارن خوندم تا دو روز هم ممکنه مادرش نیاد ولی میاد بلاخره و بهشون شیر میده مگه اینکه غریزی بدونه توله ها ضعیف و بیماران و عمدا طرد کنه

گربه رو دستی کنی خیلی سخته حدود ۱۵ سال هم عمر میکنن تازه از شش ماهگی بالغ میشن و دوباره میتونن توله بذارن و سالی چند بار زایمان کنن

خودت ببین اگه توان ۱۵ سال رسیدگی و هزینه کردن براشون داری بیار خونه و بهش برس

اگه توانش رو نداری بسپر ب دست طبیعت ببین انتخاب طبیعی خودش چی پیش میاره

بگردمت❤️

کم کم به ترست غلبه کن عزیزم

با خودت هی فکر کن چطور خواهرم راحت بهشون رسید و دست زد بهشون منم می تونم

از یدونه برنج (دندون کوچولوشون) نترس گلم

لطفا برای پزشکی قبول شدنم یه صلوات بفرستید👩‍⚕️🤍حامی حقوق حیوانات🌞🍃برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

بیشتر ببینید
من بودم دست نمیزدمچون اینا مادر دارن خوندم تا دو روز هم ممکنه مادرش نیاد ولی میاد بلاخره و بهشون شیر ...

خوب توله ها تو حیاط پشت اتاق خواب منه 

من بنظرتون دیکه چیزی بهشون ندم؟

اگه سر وصدا زیاد کردن چه کنم؟

تا چند روز صبر کنم اگه مامانش نیومد بفرستم برن یه جای دیکه؟

نه واقعا من نمیتونم مسئولیت قبول کنم خیلی شرایطش سخته.

خوب توله ها تو حیاط پشت اتاق خواب منه من بنظرتون دیکه چیزی بهشون ندم؟اگه سر وصدا زیاد کردن چه کنم؟تا ...

اگه سر و صداش اذیت می‌کنه بذار یه جای دورتر از اتاقت

بدون اینکه دست بزنی یه ظرف براشون شیر بذار

اگه کسی قبول می‌کنه واگذارش کن البته ممکنه مادرشون برگرده ببینه بچش نیست عذاب بکشه برا همون جابجا نکن

کلا دامپزشک ها هم میگن بچه گربه دیدین کلا انگولک نکنید مادرشون به طور غریزی بلده چکار کنه