2777
2789
عنوان

بنظرتون قطع کردنِ رابطه با این آدم کار درستی هست یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 61 پست
لازم نیست راستشو بگی بگو با چند تا دختر دیذمش و سیگاریع تموم

مدرک میخواند 

خودِ اون ادم رو چطوری قانع کنم😔

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        
پشتم نیستن😔نمیدونم شاید حرف بقیه

حرف بقیه که کشکه ولی به خانوادتون بگین الان اگه با ادمی که سلامت روان نداره برم سر خونه زندگی دوسال بعد درحالی که خودمم دیگه سالم نیستم طلاق میگیرم برمیگردم کم نیستن تو همین نی نی سایت که میان داستاناشونو با شوهری که مشکل کنترل خشم داره یا شکاکه تعریف میکنن و جونشون به لبشون رسیده، مخصوصا الان که شما میگی خانواده حمایت نمیکنن بدون که برای جدایی اصلا کمکت نمیکنن پس همین الان که چیزی رسمی نشده تمومش کن عزیزم حرف بقیه ام برات مهم نباشه 🤍 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رگ بگم مگه گاوی دستتو بگیرن ببرن پا سفره عقد منه خنگم از طلاق و ابرو ریزیش میترسیدم الان با دوتا بچ ...

من هیچ ترسی ندارم ولی میخوام هر چه زودتر تموم بشه

اگه به خودم باشه که همه جوره با دلیل گفتم نمیتونم بمونم تو این رابطه ولی هنوزم تموم نشده😔

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        
حرف بقیه که کشکه ولی به خانوادتون بگین الان اگه با ادمی که سلامت روان نداره برم سر خونه زندگی دوسال ...

من سعی خودمو میکنم ولی شمام برام دعا کنید فقط زودتر راحت بشم خسته شدم😔🌹

بله ولی نظر بقیه این هست که دلیل قانع کننده ای نداری😔😔

وا دیگه دلیل از این قانع کننده تر... ببین اگر میتونی یا اکانت فیک یاهاش طرح دوستی بریز ببین پا میده یا نه. یا اگر رفیق صمیمی داری از اون بخواه. اگر بازم اثزر نکرد. پاتو بکن تو یه کفش و بگو من و اون باید با هم بریم چندین مشاوره با هم و بی هم اگر اونا اوکی دادن رو داستان فکر میکنم.. بازم گفتن نه. تحصن کن ـاعتصاب غذا کن.. بحثیه عمر زندگیه. همینا که الان میگن باید بله بدی فردا روز با اولین مشکل زیر پاتو خالی میکنن و میگن خودت خواستی ما مجبورت نکرده بودیم.. 

وا دیگه دلیل از این قانع کننده تر... ببین اگر میتونی یا اکانت فیک یاهاش طرح دوستی بریز ببین پا میده ...

بله دقیقا.. باید دنبال همین کارا باشم پیگیر بشم تا تموم بشه

برام دعا کنید🙃🌹💚

چرا دلیل اصلیش رو به دیگران نمیگی بگو پرخاشگری میکنه

دلیل اصلیو گفتم و بقیه نظر‌شون این هست که دلیل درستی نیست و بهتر میشه

بروبابا مدرک چی میخان مسخره

من نظر بقیه برام مهم نیست که بخاطر نظر اونا دنبال دلیل باشم

موضوع این هست که تصمیم گیرنده ی زندگیم من نیستم...(تقریبا میشه گفت اجباره💔🙃)

من نظر بقیه برام مهم نیست که بخاطر نظر اونا دنبال دلیل باشمموضوع این هست که تصمیم گیرنده ی زندگیم من ...

تمام عالم بگن اجبار سر سفره بله گفتن با توعه ببینم چکا میکنی

ب پسره بگو نمبخامت یکی دیگو دوسدارم ببینم این غیرت داره یا ن