2777
2789
عنوان

چرا یه عدده از خانوما اصرار دارن وانمود کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 124 پست
فقط تو کشور جهان سومی مثل ایران تا سرکوچه میرن ی خروار ارایش میکنن ازنداشتن اعتماد بنفس، ی سر برو تر ...

حالا ترکیه از کی شده جهان اولی ؟😃

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
عقاید یعنی چی رسیدن به خودت ن ارایش روتین پوستی و استفاده از کرم ها واسه زیبایی بهتر پوستت

ارابش زیاد خودش پوست رو داغون میکنه.اگه ادم فقط ضداقتاب رو بصورت روتبن بزنه و‌شوینده ش مناسب باشه بعد یمدت واقعا اعتماد بنفس داره .  من دانشجو بودم محال بود بدون ارایش مفصل بیرون برم.‌خودمو زشت میدیدم

‌الان که ۳۸ سالمه. اذایشم یه ضدافتاب و رژ لبه. ابرسان و‌شوینده هم روتینمه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من آرایش میکنم گاهی زیاد گاهی کم استارتر که خزعبلاتش رو تاپیک کرده اما شما هم منطقی حرف نمیزنی هرکسی ...

درسته که هرکس آرایش می‌کنه برای خوشایند بقیه نیست ولی کسی که هر دفعه تا سر کوچه میخواد بره دو ساعت میشینه آرایش می‌کنه قطعا اعتماد به نفس نداره و برای بقیه آرایش میکنه

بعدا وقتی سنشون بره بالا میشه مثل پوست مادرم و دیگه درمان پذیر نیستت

ضدافتاب نزدن حتما.‌من اصلا کانسیلر و‌کرم پودر و‌پنکیک اینا نمیخرم که تو خونه نباشه. چون اگه باشه ممکنه بزنم.‌ میخام صورتم جوون بمونه و‌بنظرم تو ۳۸سالگی خوب و زیبام. با اینکه تو دوران ۲۰ سالگی از کرم پودر انقد جوش داشتم که چمدیم بار لیزر و سالسیژن رفتم.‌

من آرایش میکنم گاهی زیاد گاهی کم استارتر که خزعبلاتش رو تاپیک کرده اما شما هم منطقی حرف نمیزنی هرکسی ...

من دلایل خودم گفتم اتفاقا اصلا منظوزم این نیست که کسی آرایش میکن برای دیگرانه.   خواهر خودم آرایش میکنه و مثل خودشما حس خوب میگیره ولی من با آرایش حس خوب نمیگیرم

خیلی حرفت زشت بود ببین وقتی پوست سالمه چرا باید ارایش بکنم  مهم پوست سالمه و هیچ ربطی به بهداشت نداره و درواقع ارایش کردن  زیاد بهداشت رو زیر سوال میبره !من  با بعضیا کار ندارم ولی همه ی ماهایی که ارایش زیاد نمیکنیم دلیل نیست پولش نباشه یا حوصلش 

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

من ۱۸ سالمه.

تو عمرم ارایش نکردم فقط ضد افتاب بی رنگ و برق لب. همین.

خیلیم به خودم میرسم انواع کرم های گرون گرون ۳ میلیونی میزنم.

ربطی به حوصله و اینا نداره پس مثل ببخشید ببخشید بعضیا خوبه رژ میزنن در حد   با سن مرغ ؟!

من خودم آرایش سنگین میکنم اما ربط بهداشت به آرایش نکردن چیه؟

میگم بعضی خانما به بهداشت شون نمی‌رسند همین

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ببین ندرت پیدا میشه کسی پوست صاف بدون جوش چروک داشته باشه جوش سرسیاه نداشته باشه بعد پوستاشون داغون ...

خوب قرار نیست همه پوست ناصاف و جاجوش دار رو برند زیر یک خوار کرم قایم بکنند !

درست نیست بگن خوشکلیم ولی چه اشکال دارد خودشون رو قبول داشته باشند و با همونی که هستند ظاهر بشن؟

حتما باید عیوب خودشون رو پنهان بکنند ؟

عیبون ظاهری که ننگ نیست 

Tunnel Vision