2777
2789

اوایل خواستگاری رفتار خوبی داشت

ولی بعد از گذشت مدتی تغییر کرد

بهونه های الکی

عصبی شدن و ..

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        

کاملا درسته

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کات کن واسه اعصابت و روان ارزش قائل شو تا ته این جاده ها رفتم چیزی تهش نیس

چطوری تموم کنم؟؟؟

میشه راهشو بهم نشون بدین..

به خود شخص گفتم که تغییر کردی قبول نمیکنه و همش بهونه میاره..

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        
چطوری تموم کنم؟؟؟میشه راهشو بهم نشون بدین..به خود شخص گفتم که تغییر کردی قبول نمیکنه و همش بهونه میا ...

مگع دوست پسری چیزی که بخوای کات کنی. بلاک کن بره. اعصاب و ارامشتو از سر راه نیاوردی که 

مگع دوست پسری چیزی که بخوای کات کنی. بلاک کن بره. اعصاب و ارامشتو از سر راه نیاوردی که

دوست پسرم نیست عزیزم

قراره عقد کنیم🥲

بگو به درد هم نمی‌خوریم کات کن یا انقدر بی‌محلی کن خودش بره

دعا کنید تموم بشه🥲

ترمز کن. نرو سمت عقد با این ادم..

من تصمیم گرفتم ولی نمیدونم چطوری تمومش کنم

دلیل هایی که میگمو کسی قبول نمیکنه😔😔

من تصمیم گرفتم ولی نمیدونم چطوری تمومش کنمدلیل هایی که میگمو کسی قبول نمیکنه😔😔

وا. مگه قزاره دیگرون یاهاش زندگی کنن.. بگو دلم با این ادم نیست. اونی که قراره اخر سر جواب بله رو بده وباهاش زندگی کنه توییی نه پدر و مادر و ادمهای اطرافت.. دیدی جواب نمیده چند تا دروغ قابل باور بگو. بگو به شما پشت تلفن فحش و توهین کرد