2777
2789
عنوان

چرا یه عدده از خانوما اصرار دارن وانمود کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 124 پست

شما یه خانوم که لباس ساده اما برند پوشیده 

روتین پوستیشو انجام داده ،بوی گل میده و اما برای آرایش به یه ضد آفتاب و رژ و ریمل بسنده کرده 

میتونی بگی نَدار و دلمرده؟

خودش از گریه ام فهمید مدتهاست،مدتهاست ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما یه خانوم که لباس ساده اما برند پوشیده روتین پوستیشو انجام داده ،بوی گل میده و اما برای آرایش به ...

کاش اینجوری بودن

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

انگار تا حالا از لوازم آرایش استفاده نکردی، آرایش که بدتر پوستو داغون می‌کنه عزیزم

همینو‌بگو‌من‌یه‌دختر‌عمو‌دارم‌همسن‌من‌از‌بس‌آرایش‌کرد‌االان‌پوستش‌پر‌لک‌وکک‌مک‌.وگرنه‌قبلن‌پوستش‌صاف‌بود

خودتم توتاپیکت نوشتی خیلی زشتی .پس به پوستت نرسیدی برس دیگه

ی سری وسیله خریدم باید بیاد البته یه ماه که خیلی صورتم خوب شدهه 

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

شما یه خانوم که لباس ساده اما برند پوشیده روتین پوستیشو انجام داده ،بوی گل میده و اما برای آرایش به ...

رژ و ریمل که دیگه آرایش کامله خواهرم 😂💔

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
نه فقط ارایشروتین پوستی ارایش زیاد نههولی ی عدده واقعا زشتن و الکی اعتماد به نفس دارن

متاسفم از اینکه همجنس شمام، و دلم برای اون عروس خالت سوخت. میدونید چیه، پس فردا دود همچین تفکری توی چشم خودتون میره، چون وقتی بهتون جوش بزنه فکر میکنید بقیه افکار پوسیده ی  شما را دارند و خودتون در رنج و سختی قرار میگیرید و دست به هزار جور عمل جراحی میزنی و بازم اعتماد به نفس نداری! 

شما با این لحن مشکلت زشتی و قشنگی نیست مشکلت اون عروس خالس، خدا به دلت ارامش بده.

دیقا یا وقتشو بعد میان میگن ما زیباییم نموش عروس خالم پوستش برنزه پر جوشبعد وقتی میاد مهمونی یه تن ک ...

فقط استاتر بگو تو چرا ناراحتی شوهرش راضی ه بیشتر خانوم ها این چیزها رو خرج نمیکنن میگن بزاریم واسه زندگی جمع کردن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

همینو‌بگو‌من‌یه‌دختر‌عمو‌دارم‌همسن‌من‌از‌بس‌آرایش‌کرد‌االان‌پوستش‌پر‌لک‌وکک‌مک‌.وگرنه‌قبلن‌پوستش‌صاف ...

منطورم روتین پوستی

کی میخوای یادبگیری هرکس مسئول زندگی خودشه ، بدم میاد انقد دخالت میکنید و در مورد همه چی اظهار نظر می ...

چی میگی باباااااا برو یه جعبه شیرینی بگیر با خودت اشتی کن

استارتر تو تاپیک قبلیش همین چنددقیقه پیش گفته بود این همه کارای زیبایی میکنم اخرشم به چشم نمیام پسره میگه دنگ بده

منم گفتم ما اینکارو نمیکنیم چون نیاز نداریم به چشم کسی بیایم خودمون خودمونو دوست داریم منظورم این بود که بحث با این ادم بی فایدست تاپیک‌میزنه ک حرفش تایید شه فقط

ببین ندرت پیدا میشه کسی پوست صاف بدون جوش چروک داشته باشه جوش سرسیاه نداشته باشه بعد پوستاشون داغون ...

به توچه 

فضول دونه چرکی صورت مردمی؟خودت در حد یه جوش چرکی ای

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.