2777
2789
عنوان

مهمون سرزده رو راه ندادم ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 160 پست

خواهرت چیشد 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
تو شهر زبانزده؟نکنه شهر کوچیکه؟خیلی خوبه آدم به مهمونداری و سفردار معروف باشه

بله شهرمون کوچیکه وهمه همو می‌شناسیم سمت خانواده پدری همه عاشق مادرم هستند به خدا نمی‌خوام تعریف کنم از مادرم می‌خوام بگم رفتار این خانم بامهمان درست نبوده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی چی فکر مکینن پیش خودشون ک بی خبر میان؟ مگ خودشون خونه زندگی ندارن؟ نمیدونن همیشه خونه و زندگی ادم مرتب و آماده نیست؟؟ 

اخه ی ادم چقدر باید احمق باشه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
به نظرت اگه کسی میلیونر باشه و به آدما کمک‌ کنه هنر کرده یا یه نفر با درآمد معمولی؟قرار نبوده خودشو ...

راجب سوال به نظر من هردوشون کارشون در جایگاه خودش ارزشمنده و هردو هنر کردن

جرم و جنایت نکرده که شرایط مهمون داشتن نداشته آدمی که شرایط مهمون‌داری نداره مجبور نیست مهمون بپذیره

خواهرشوهر ول می‌کرد کی می‌رفت کمکش؟ شما بودی خواهرتو رها میکردی؟ حتما حضورش در کنار خواهرش لازم بوده که رفته

حرفتون غیرمنطقیه از نظر من مجبور نبوده خواهرشو تو اون شرایط رها کنه بره از مهمون پذیرایی کنه

مهمون هم میتونست شرایط رو درک کنه 

چیزی که میگید خیلی شبیه مهر طلبیه اینکه خودت تو اولویت نباشی به خاطر اینکه برای بقیه خوب باشی شرایط خودت رو بدتر کنی

مثل این میمونه یکی مثلا شهریه مدرسه‌ی بچه‌اش مونده ولی پول رو بده به آشنایی که برای خرید مثلا لباس یا هرچی اون مبلغ رو کم داره

خب این از نظر من هنر نیست 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
ینی بخاطر خواهرت مهمون پشت در خونتون رو راه ندادی؟ 🤦🏼‍♀️🤧

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

شوهرش بیهوشش بوده 

خودش دست تنها داشته کارای خونشو و خواهرش ک بی ماشین مونده رو انجام میداده

معلوم نبوده وضع تو خونش چطوری بوده 

چ انتظاری دارید

بیشتر ببینید
[QUOTE=376857132]بهتر که ضایع شد یجا باید بفهمه زمپنه سر زده رفتن گذشته این کارا مال دهه شصت بود مه ...

من اصلا بدون هماهنگی و دعوت جایی نمیرم که این اتفاق برام بیفته و بنظرم کاملا این رفتار حق کسیه که بدون اطلاع میخواد جایی بره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست 🪐🧡

الان گوشی لعنتی دست همه هست لطفاً شعورتون برسه جایی می‌رید تماس بگیرید و اطلاع بدید نه برای صاحب خونه دلخوری پیش می یاد نه برای مهمان . یه تماس سی ثانیه ای نمی‌کشه کسی رو 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

همه ی این کاربرایی که دارن از اون مهمون دفاع میکنن خودشون هم مثل همونن. هنوز آداب معاشرت رو یاد نگرفتن و کمبود فرهنگ دارن. وگرنه همچین آدمه متوقع و پررو و وقت نشناسی اصلا قابل دفاع نیست. تلفن خیلی وقته اختراع شده قرار نیس عین گاو سرمون رو‌ بندازیم بریم خونه ی مردم و توقع احترام هم داشته باشیم. شاید یکی یه روز شرایط پذیرایی نداره. 

بیا رَه توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم، ببینیم آسمانِ هرکجا آیا همین رنگ است...
من بودم روم نمیشد مهمونو رد کنم بره. بالاخره زشت بود.

کار اونا زشت تره تا نصف شب بدون زنگ زدن

وایسادن دم در تا اسی اینا بیان

منم شاید روم نمیشد 

برای همین شجاعت اسی و تشویق میکنم

بیشتر ببینید
به نظرت اگه کسی میلیونر باشه و به آدما کمک‌ کنه هنر کرده یا یه نفر با درآمد معمولی؟قرار نبوده خودشو ...

من یه سوال از شما دارم 

شما بودی خواهرت ماشینش خارج شهر خراب شده باشه هیچکس هم نباشه بره کمکش کنه رو رها میکنی به خاطر مهمون سر زده؟

یعنی اصلا مهم نیست که خارج از شهر با ماشین خراب بمونه؟

حالا که این مسئله مهم و جدی بوده

ولی مسائل ساده‌تری هم بود بازم کار زشت و بدی نکرده خیلی هم مودبانه توضیح داده عذرخواهی هم کرده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید