2777
2789
عنوان

مهمون سرزده رو راه ندادم ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7642 بازدید | 160 پست
همین که فکر میکنی حق با تو هست و همه چیز میفهمی و تک بعدی به ماجرا نگاه می‌کنی برا منم کافیه که با ت ...

تو از کجا میدونی من از وسط بحث اومدم حرف زدم؟ من از اول تاپیک بودم. همش طرفداری بی جا از مهمون سرزده کردی. هیچکدوم از حرفات هم قانع کننده نبود و کاربرای دیگه هم با شما موافق نبودن. 

بعدم مهمونی که چندین بار سرزده اومده و با احترام پذیرایی شده و استارتر حتی شام و ناهار نگهش داشته، نباید وقتی یکبار  بر حسب شرایط پذیراش نیستن شروع کنه زنگ بزنه همسر استارتر رو مسخره کنه بگه برو مسجد بخواب. شما که از همچین کسی دفاع میکنی حرف از ادب نزن. مخاطب منم از اون اول شما نبودی . مگه من شما رو رپلای کردم که تو منو رپلای میکنی؟ 

بیا رَه توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم، ببینیم آسمانِ هرکجا آیا همین رنگ است...

استارتر ذره ای عذاب وجدان نداشته باش کاملا حق داشتی

اون دوستانی که میگن دید و بازدید عید نیاز به خبر دادن نداره رو واقعا درک نمیکنم شایدصابخونه اصلا خونه نباشه ،شاید طرف رفته حمام ،شاید قبلش مهمان داشته و هنوزفرصت نکرده بعد از رفتن مهمونهای قبلی خونه رو مرتب کنه و هزار شاید دیگه واقعا زنگ زدن انقدر سخته؟

بعدم این ادم از حرف زدن بعدش و حرفهایی که به شوهر استارتر زده میزان شعورش کاملا مشخصه 

استارتر اگه همین بهونه ای بشه برای قطع رابطه باید تازه خوشحالم باشی از دستشون نجات پیدا کردی

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو از کجا میدونی من از وسط بحث اومدم حرف زدم؟ من از اول تاپیک بودم. همش طرفداری بی جا از مهمون سرزده ...

از وسط اومدی چون نموندی و نمی‌بینی و جالبه جای بقیه حرف میزنی که موافق حرفات نبودن 🤔🤔فقط یکی از پست هام 13تا لایک داشته.تو حرفات تو چند پست روهم چندتا لایک داشته🤔🤔😂😂😂😂

حالا بازم هیچی بی خیال.دوباره برو حرفام رو بخون.

من از اول سرکوفت نزدم استارتر رو .گفتم خوبی وقتی معنا پیدا میکنه که در شرایط بد هم اون خوبی و اون رفتار نمود پیدا کنه وگرنه همه در شرایط خوب که خوبن.من اینکه یهو آمدن رو تایید نکردم و تایید هم نمیکنم ولی گفتم چون دم در خونه اش بودن شرایط متفاوته ،برداشت دست رد به سینه زدن میشه.و بازم اصلا رفتار بعد اون مهمون که زنگ زده رو هم تایید نکردم کجا دیدی تو.؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
من که میبینم هیشکی زنگ نمیزنه و میره عیدددیدنی. تو همین سایت دیدم صبح تا شب صد جا میرن عیددیدنی زنگم ...

نه به نظرم خیلی اشتباهه

الان دیگه زمان قدیم نیست سر ته مهمونی با یه پرتغال و نخود کشمش باشه 

طرف خجالت میکشه 

اصلا شاید حالش خوب نیست 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
یاد خودمون افتادم یه سالی بنایی داشتیم کل خونه خااااااک یه موکت پهن کرده بودیم ی گوشه که خودمون به ز ...

کاش مامانتون اجازه میداد میامدن

شرایط رو میدیدن

خودشون برمیگشتن

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم عجل لولیک الفرج

بیشتر ببینید
حالا بذار من سوالت رو با سوال جواب بدم.مهمون سر زده آمده درست اما اومده در در خونه‌ات.تو با احترام و ...

سلام

ماشالا به مدیریت بحرانتون

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم عجل لولیک الفرج

بیشتر ببینید