2777
2789

دخترم کلاس سومه 

پارسال ی همکلاسی داشتن ب بچه ها گفته بود من ی دوست پسر دارم چشماش سبزه اسمش امیر علیه

منم ب مدیر اطلاع دادم و چون پیش چند نفر از بچه ها گفته بود و مدیر بهش تذکر میده 

امسال به دختر من و یکی از همکلاسی ها گفته ک دوست پسرم  ی چیز دراز داره می‌کنه تو جای خصوصیم 

بعد جیش می‌کنه 

و خیلی حرفهای زشت دیگه 

چشم و گوش دخترم رو باز کرده. 

ب معلم گفتم میگه ب مدیر و کادر دفتر اطلاع نده 

تا من راست و دروغ ماجرا رو بفهمم 

شما اگه جای من بودین چیکار میکردین.

بنظر من باید دفتر در جریان باشه 

خب سال بعد ک این معلم نیست 

مدیر هم ممکنه بگه چرا ب من چیزی نگفتین

باید به مادرش بگید

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا حسین 😢😢😢دختر کلاس سومی میگه تو اندام خصوصیم جی ش میکنه؟ وای خدا چه روزگار وحشتاکی شده 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

وای عمق فاجعه س!!! 

لعنت به پدر مادرش که بچه رو ول کردن 

حتما مدیریت در جریان بذار که به پدر مادرش بگن 

به کسی نگو اگه شبا میخوابی یه چشی هنوز : )  نذار بفهمن چته دیگرون....کجا امنه مثل سینه مون؟!