2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 75005 بازدید | 1120 پست
شوهرم و من همکار هستیم ولی محل کارمون متفاوت هست نمیتونم بگم شناخته میشم. نه به دوربین ادارت دسترسی ...

سلام ببخشید من یه سوال یا بهتره بگم راهنمایی ازتون میخواستم 

بنظرتون یه آقایی که خیلی ادعای دوست داشتن داشت 

و می‌گفت اینستا نصب نکنی بهتره خوشم نمیاد خانومم اینستا داشته باشه 

آقایی که میگفته من چهره خود تورو پسندیدم نیاز نیست غلیظ آرایش کنی 

آقایی که داشته موهای خانمو می‌بافته سریع شالشو انداخته سرش وگفته همه موهای خانمم رو دیدن 

آقایی که کلی امید می‌داده درس بخون کار خوب داشته باشی بتونیم زندگیمونو بسازیم و خانمه حالا معلم

حالا این آقا چرا باید این خانمو ول کنه و بره سراغ دختری که خیلی عکسای راحت و سرباز با قلیون و ... تو اینستا از خودش می‌زاره و هیچ شغل و درسی ام نداره

چرا ؟ 😔 چطور می‌تونه عاشق اون شخص بشه وقتی اصلا هیچ شباهتی به حرفایی که من میزد نداشت نداشتن 

پول خرج نمیکنه برام قبل اینکه برم کار مرخصی بودم حقوق نداشتم اون موقع پول میداد اما چون بیرون نمیرم ...

عزیزم این چیزایی ک شما ازش میگی اصلا قابل تحمل نیس

خداروشکر نیاز مالی بهش نداری

راحت شو از دست این مرد

موقه طلاق بهش بگو من از شر یه حیوون خلاص شدم فک کردم تو آدمی...  ولی تو از اونم پست تر بودی

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب هر موقعیتی صد در صد کامل نیست تو هر موقعیتی چیزهایی از دست می‌ره و چیزهایی بدست می یادتو این مو ...

آره چقد حرف خوبی زدی. مامانم میگه میبرم همه کلاس ثبت نامت میکنم صبح میری سرکار بعداز ظهر ها هم میری کلاس که سرت گرم شه میگه اونقد سرگرم میکنم که وقت نداشته باشی غصه بخوری میگه شب بیای خسته کوفته فقط بخوابی. باید بتونم تحمل کنم چون چاره ای ندارم 

عزیزم عذاب وجدان براچی؟خاهرمنم شرایطش مث شماسازدواج دومشه اما اون شوهرش فقط پول خرجش نمیکنه چون خاه ...

سلام ببخشید من یه سوال یا بهتره بگم راهنمایی ازتون میخواستم 😔😔

بنظرتون یه آقایی که خیلی ادعای دوست داشتن داشت 

و می‌گفت اینستا نصب نکنی بهتره خوشم نمیاد خانومم اینستا داشته باشه 

آقایی که میگفته من چهره خود تورو پسندیدم نیاز نیست غلیظ آرایش کنی 

آقایی که داشته موهای خانمو می‌بافته سریع شالشو انداخته سرش وگفته همه موهای خانمم رو دیدن 

آقایی که کلی امید می‌داده درس بخون کار خوب داشته باشی بتونیم زندگیمونو بسازیم و خانمه حالا معلم

حالا این آقا چرا باید این خانمو ول کنه و بره سراغ دختری که خیلی عکسای راحت و سرباز با قلیون و ... تو اینستا از خودش می‌زاره و هیچ شغل و درسی ام نداره

چرا ؟ 😔 چطور می‌تونه عاشق اون شخص بشه وقتی اصلا هیچ شباهتی به حرفایی که من میزد نداشت نداشتن 

عزیزم این چیزایی ک شما ازش میگی اصلا قابل تحمل نیسخداروشکر نیاز مالی بهش نداریراحت شو از دست این مرد ...

شوهر اولم خیلی خوب بود اما کار کثیف خیانت باعث شد چشمم رو روش ببندم و اجازه توضیح هم ندادم چون خیانت در حد چت نبود درحد رابطه بود اونم با کلی زن 

ولی این کثیف تر از اون هسن چون به عالم و آدم مشکوک هست به قول خواهرم خودش همه جور راهی رفته که اینقد بدبینه

ممکنه ،همه ما احتیاج داریم

شما مشاور و روانشناس خوب میشناسی من کلی حادثه دارم که برام حل نشدن یعنی دوسال باید براش بگم گوش بده کسی هست دلسوزانه کمک کنه من شخصیت خورد شده ام رو دوباره بسازم دوباره شاد بشم 

سلام ببخشید من یه سوال یا بهتره بگم راهنمایی ازتون میخواستم 😔😔بنظرتون یه آقایی که خیلی ادعای دوست ...

عزیزدلم

چقد ناراحت شدم

فکنم تاپیک خودتو خوندم دیشب

بنظرمن این آقا یا داشته نقش بازی میکرده ، از اولم عاشق شما نبوده و همینجوری الکی داشته ادامه میداده با شما

یا اینکه شمارو واقعا دوس داشته اما تحت شرایطی یهویی اون دختری ک میگی رو دیده و عاشقش شده

نمیدونم نمیشه از دل کسی سر در آورد

فقط میگم میدونم الان سخت ترین شرایط رو داری

اما بسپار ب زمان. کم کم فراموش میشه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

سلام ببخشید من یه سوال یا بهتره بگم راهنمایی ازتون میخواستم 😔😔بنظرتون یه آقایی که خیلی ادعای دوست ...

اون آقا مثل شوهر من همه مدل غلطی کرده و دیدش به همه بد هست برای همون به زن دسته گلش شک داره وخودش هم تنوع طلب است 

نه چهار ماهه رابطه نداریم اون خیلی رابطه میخواد اما من نمیزارم نزدیک بشه کمرم رو که کتک زده و هنوز خ ...

بعنی اندازه به قرص گرفتن نمیتونی از خونه بیرون بری وای تو دیگه چطور کارمندی هستی به شدت اعصابم بهم ریخت زنگ بزن حداقل با اسنپ واست بیارن