2777
2789

چقدر همه خوشگلن‌ دانشگاه آزاد میرم واقعا زیبان‌ هیچی کم ندارن چقدر همه نازن‌ 

من افتضاح ام 🥲 آرایش اینا ام میکنما‌ اما بازم زشتم یکی بهم گفت ابروهات ام برنداشتی؟ خیلی خجالت کشیدم 

با چادر و روسری ام میرم  هیچکی حتی نگامم‌ نمی کنه 

خانواده ام سخت گیرن نمیرارن‌ ابرو اینا بردارم.  زیاد به هم ریخته نیست اما خوب ام نیستم خیلی خیلی معمولی ام 

حسرت دخترا رو میخورم 

خوش به حال خوشگلا‌

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید

دوستام‌ همه یکی دارن که دوسشون‌ داره و عاشقشونه‌🥲 خوش به حالشون‌

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همون خدایی که حجاب را واجب کرده خودش برات یک مورد خوب هم می‌فرسته انشالله 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
دوستام‌ همه یکی دارن که دوسشون‌ داره و عاشقشونه‌🥲 خوش به حالشون‌

من یه همکار دارم چادری و محجبه انقدر به خودش میرسه روسری های خوشگل میپوشه و قشنگ روسریشو میبنده همه دوستش داریم با حجاب هم میسه زیبا بود

دانشگاه ما همه جور دختری داشت .چادری سفت و سخت و بی حجاب. همه هم مسالمت آمیز کنار هم بودن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
عکس بذار ولی باید خداتو شکر کنی معمولی هستی🥲نمیدونی احساس زشت بودن چقدر بده

من از زشت ام زشت ترم خیلی زشتم خیلی معمولی منظورم تیپ‌ ام بود😔💔

بیشتر ببینید

چه کسی مبنای خوشگلی رو تعیین میکنه؟

اصلا ناراحت نباش عزیزم یکی هست صد نفر دنبالشن و میخوانش ولی بختش بلند نیست 

امیدوارم شانس داشته باشی تو زندگیت و بختت بلند باشه 

خودتو درگیر این حواشی نکن 

شیک باش مرتب باش اما نه بخاطر جلب توجه نامحرما

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

عزیزم دانشگاه آزاد چ رشته ای میخونی ؟

و اینکه من تو یکی از تاپیکات راجب دیپلم ردی بود پست گذاشتم میشه جواب بدین؟ سپاس

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

همون خدایی که حجاب را واجب کرده خودش برات یک مورد خوب هم می‌فرسته انشالله

میشه دعا کنید 🥲 

اونا اصلا به من نگاه ام نمی کنن من زیبا نیستم اونقدر دخترای زیبا و خوب هست اونجا کسی اصلا  طرف من نمیاد 

بیشتر ببینید