2777
2789

خیلی ناراحتم همش میگم خاک تو سرم واقعا حالم بده خوشبحال هرکسی که انگیزه برای شروع کردن داره واقعا خوش بحالش نمیدونم چه دردمه یه حسی بهم میگه تلاشتو بکن میبینم همه اینقد ازم جلو ان ناامید میشم آدمی نیستم که با جو پانسیون اوکی باشم بنظرم آدمی که میخواد درس بخون هرجایی میتونه درس بخونه ولی خیلی قطع امید کردم از همچی خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کنکور تیر هنوز دیر نیست

درسته ولی میبینم با وجود نهایی جمع کردن خیلی چیزا سخته دوست سمیم ناامیدم میکنه یه جوری با تعجب نگام میکنه وقتی میگم نخوندم خودش چند بار خونده و مرور کرده ناراحتم از دست خودم

بنظرم اونایی که راحت تر یاد میگیری به دوازدهم مربوط همه میتونن درصد بالا بزنن رو روشون مانور بده

نخیر عزیز دل فک کردی همه الان خوندن؟

۶۰ ک تو خرداد خوابیده فرجه ها مث آدم بخونیم اوکیه

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go

مباحث مهم و گذاشتم اردیبهشت باقیمونده ها تا تیر فکر خوبیه؟

بنظرم الان کلا باید گلچین کنی

جاهایی که کمتر ترکیب میشه و مهمتره رو بخونی

از اواسط خرداد همزمان با نهایی ها جمع بندی هم کنی

درسته ولی میبینم با وجود نهایی جمع کردن خیلی چیزا سخته دوست سمیم ناامیدم میکنه یه جوری با تعجب نگام ...

نهایی رو بتونی خوب پیش ببری خودش یه برد بزرگه

در کنارش مباحث مهم کنکورم مرور کن

بنظرم الان کلا باید گلچین کنیجاهایی که کمتر ترکیب میشه و مهمتره رو بخونیاز اواسط خرداد همزمان با نها ...

دوازدهم و ک کامل میکنم برا اونام دقیقا همین کارو کردم❤

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go