2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 75172 بازدید | 1121 پست
شغل شوهرت چیه به دوربین به اداره دولتی دسترسی داره،؟

شوهرم و من همکار هستیم ولی محل کارمون متفاوت هست نمیتونم بگم شناخته میشم. نه به دوربین ادارت دسترسی نداره ولی دوربین خونه رو زود زود میاد نگاه میکنه که کی به ساختمون رفته کی اومده و جایی بره تند تند میاد خونه منم میترسم بیاد ببینه نیستم بخدا بد عصبی میشه میبره منو میندازه جلو فامیل انگ فاحشه میزنه نمیخوام اینطور بشه من که چهارساله جایی نرفتم این چند روز هم رو اون

آره میگم هیچکس زنشو نمیزنه هیچ کس به عروسش فش نمیده میگه تو فرق داری و من از این جمله خیلی بدم میاد ...

عزیزم عذاب وجدان براچی؟

خاهرمنم شرایطش مث شماس

ازدواج دومشه  اما اون شوهرش فقط پول خرجش نمیکنه چون خاهرم کارمنده مث شما

حالا اینو میشه اهمیت نداد. خاهرم میگه خرج خونه‌رو میده ب درک ک ب خودم پول نمیده.

اما شما شرایطت خیلی بده

این مرد اصلا اخلاق خوبم داره؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جونتو نجات بده خواهر

من شوهرم معتاده و بی کار منم برای جدایی دو دل هثتم چون بچه دارم

الان مامانمم زنگ زد گفت هیچی ارزش خودتو و جونیتو نداره 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
بالاتر از سیاهی مگه رنگی هستتو الان تو اون وضعیتی چرا بهش حرف طلاق رو نمی زنی که اگر رویه ت عوض نشه ...

دو ماه و نیم از کارم مونده میخوام کارم تموم بشه انتقالی بگیرم اون اواخر موقع رفتن همه اینارو میگم و چمدون میبندم به خانوادم میگم بیاد دنبالم ولی میدونم بگم هم میگه برو به سلامت. خیلی مغرور هست 

شوهرم و من همکار هستیم ولی محل کارمون متفاوت هست نمیتونم بگم شناخته میشم. نه به دوربین ادارت دسترسی ...

برگشتی سر کارت دیگه،تایم کاری تو اداره یه مرخصی بیست دقیقه بگیر برو قرص پیشگیری بخر برای خودت.

جونتو نجات بده خواهرمن شوهرم معتاده و بی کار منم برای جدایی دو دل هثتم چون بچه دارمالان مامانمم زنگ ...

جدا خواهم شد میدونم سخته اما باید تحمل کنم به قول مامانم فامیل هم یه سال پشتت بد میگن آخرش تو خبر کهنه میشی یادشون میره تموم میکنن 

برگشتی سر کارت دیگه،تایم کاری تو اداره یه مرخصی بیست دقیقه بگیر برو قرص پیشگیری بخر برای خودت.

آره اگه محل کارم مرخصیم تموم بشه این کار رو انجام میدم شوهرم داشه عید برام 20رور مرخصی گرفته شوهرم کارش مهم هست و رو حرفش حرف نمیزنن ناخواسته واسم همش مرخصی میگیره که بمونم خونه 😔

دو دل نباش طلاق بگیر عزبزم این اسمش زندگی نیست

آره اسمش اسارت هست من هیچ حقوق انسانی ندارم حتی آرایشگاه هم نمیرم برای اینکه منو آرایشگاه نبره همه جور وسیله ای خریده آورده که خودم اصلاح کنم 😔خسته شدم از در و دیوار این جهنم 

جدا خواهم شد میدونم سخته اما باید تحمل کنم به قول مامانم فامیل هم یه سال پشتت بد میگن آخرش تو خبر که ...

ببین یکی تو فامیله ما خودکشی کرد

همه پشته سرش مسخرش کردن بعدم یادشون رفت

والا اصلا برات مهم نباشه فامیل

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
عزیزم عذاب وجدان براچی؟خاهرمنم شرایطش مث شماسازدواج دومشه اما اون شوهرش فقط پول خرجش نمیکنه چون خاه ...

پول خرج نمیکنه برام قبل اینکه برم کار مرخصی بودم حقوق نداشتم اون موقع پول میداد اما چون بیرون نمیرم خرج نکردم همشو جمع کردم کم بود اما می داد. ولی پول خرج نکردنش هم قابل تحمله اما اخلاقش رو نمیتونم تحمل کنم نمیتونم واقعا 

دو ماه و نیم از کارم مونده میخوام کارم تموم بشه انتقالی بگیرم اون اواخر موقع رفتن همه اینارو میگم و ...

خوب هر موقعیتی صد در صد کامل نیست 

تو هر موقعیتی چیزهایی از دست می‌ره  و چیزهایی بدست می یاد

تو این موقعیت ازدواج محبت همسر بود و ملی چیز از دست رفته 

تو اون یکی موقعیت تنفس در دنیای ازدی ست و رنج نبودن ش که اگر بود این تنفس نبود

طلاق بگیر تو ک خودت سرکار میری نیازی ب اون نداری

باید همین کار رو بکنم اول باید منتطر بشم کارم اینجا تموم بشه دوماه مونده از کارم. بعد انتقالی بگیرم شهر خودم و جدا بشم نمیتونم اواره جاده بشم 

آره اسمش اسارت هست من هیچ حقوق انسانی ندارم حتی آرایشگاه هم نمیرم برای اینکه منو آرایشگاه نبره همه ج ...

اره واقعا این چه وضعیه

تازه کارمندی میتونی از پس خودت و زندگیت بر بیای دندون لق رو باید کند

خانواده ات چطورن؟هواتو دارن؟

کاربر جدید نیستم@arezoooo80