2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 74714 بازدید | 1120 پست
عزیزدلمچقد ناراحت شدمفکنم تاپیک خودتو خوندم دیشببنظرمن این آقا یا داشته نقش بازی میکرده ، از اولم عا ...

شما تراپیست هستی؟ اگه واقعا تراپیست هستی بهم کمک کن دارم متلاشی میشم 

من از خیلی وقتا که میام نی نی سایت و بحث و جدل زن و شوهرا رو میخونم اینجا یچیزو خیلی خوب فهمیدم اینکه بعضی خانما تو اوج ناراحتی و عصبانیت میان تاپیک میزنن بعد همچیو نمیگن، نمیگن ما مشکلمون چیه یا چی باعث شده زندگیمون ب بنبست بخوره حالا من منظورم استارتر نیس کلی گفتم هیچوقت نمیشه با یه تاپیک حکم طلاقو صادر کرد.دوستانه بهت میگم استارتر عزیز شما بجای اینجا با مشاور یا آدمی که از زندگیتون خبر داره مشورت بگیر بعد تصمیم بگیر ن با نظر آدمای غریبه اینجا

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه میتونی موقع کتم فحاشی فیلم یواشکی بگیر

نه شوهرم حقوق خونده و خیلی زرنگه موقع دعوا گوشی منو خاموش میکنه میگیره من کلا حریم شخصی هم ندارم نی نی سایت هم یواشکی میام دخیره نکردم رمز هامو تندتند گوگل رو پاک میکنم نبینه. چندتا ضبط صدا مهم دارم از سال ها قبل 

اگه بگم زمان زیادی گذاشته و من فقط روز به روز بدتر شدم چی ؟ 😔

طبیعیه عزیزم

برا فراموش کردن کسی ک ی مدت باهاش بودی، ۲ برابر زمان لازمه

ینی اگ مثلا یک سال باهاش بودی، ۲ سال لازمه

اگ ۲ سال باهاش بودی، ۴ سال لازمه !

فک کردی الکی الکی میشه فراموش کرد؟

آدم باید عذاب بکشه.. جون بِکنه تا فراموش کنه

ولی اینو بدون..  ما خودمونو ، با همین از دست دادن ها بدست میاریم...

انقد از دست میدی و میدی ک قوی میشی و شخصیتی میسازی مثل الانِ من..  ک دیگه مطمعنم حتی از دست دادنِ خانوادمم نمیتونه نابودم کنه  چه برسه ب عشق های چرت امروزی

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

یعنی به نظرت منم مشکل روانی دارم گاهی میگم این همه مدل بدی کرده چرا دوسش دارم و واقعا جواب ندارم شای ...

نه گلم وابستگی نیست میترسی از حرف مردم که بگن خودش ید بوده که داره جدا میشه مهرت حلال جونت آزاد گور بابای شوهر 

در مورد انتقالي هم چیزی نگو بی‌صدا همه کارهاتون انجام بده

آره همون دوماه بعد که کارم تموم شد جمع میکنم میرم بهش زنگ میزنم میگم بیا شهر ما کارت دارم قرار میزارم حرفامو و تصمیمم رو بهش میگم بهش میگم اگه نمیخوای جدا شیم باید بیای شهر من زندگی کنی با خانوادم بفت وآمد کنی فش و توهین ندی کتک نزنی و با پوشش من که باحجاب هستم کاری نداشته باشی بزاری برم بیام 

بگم تفکرات رو بکن اگه میتونی بسم الله اگه نمیتونی مهریه منو بده تموم شه بره 

شما تراپیست هستی؟ اگه واقعا تراپیست هستی بهم کمک کن دارم متلاشی میشم

درخواست بده شمارمو بهت میدم

تلگرام یا ایتا باهام درارتباط باش

شب ها ساعت ۱۱ ب بعد میشینم تمام ویس هاتو گوش میدم و کمکت میکنم تا جایی ک بتونم

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

نمیدونم عزیزم غلط کردم غلط

گلم تو حق زندگی داری اینحوری فکر نکن چون یبار جدا شدی ذیگه باید با این موجود بسوزی و بسازی خواهر من زمانی داشنحو بود با یه پسره ازدواج کرد البته دانشجو نبود اون پدرش کارمند اون دانشگاه بود خواهرم خیلی دختر زرنگ و خوبی بود انتخابش کرد واسه پسرش اوایل خوب بود دیدیم پسره یه دروغگو و ولگرد از اب درومد خلاصه خواهرم ازش جدا شد بعد یه سال ازدواج مجدد کرد امتحان داد قبول شد واسه معلمی همین شوهرش اینقد بی خانواده و گدا گشنه بود بخدا یه قاشق هم از خودش نداشت خواهرم کردش صاحاب خونه و ماشین اینقد پرو شده بود خواهرمو اینقد اذیت کرد داغونش کرده بود یه پسر ده ساله هم دارن چند باربهش فرصت دادیم خودشو اصلاح کنه نکرد خواهرمم ازش جدا شد فکر کردن بود اره چون یبار جدا شده میمیونه این هر بلایی دلش بخاد سرش بیارع خونه اون یکی خواهرم بودیم دعواشون شد خواهرمو گرفت زیر مشت و لگد یه چوب برداشتم مث سگ زدمش لباساشو تو تنش ‌پاره کردم فرار کرد گفتم گشنه اسیر ک نبردی با یه دست لباس اومدی لیاقت خواهرمو نداری دمشو گرفتیم مث موش پرتش کردیم بیرون از زندگیش خواهرم خدا رو شکر خونه خرید اینقد راحت شده ارامش داره داره کیف زندگیشو میکنه 

خوشبحالت من اگه شرایط توروداشتم یه لحضه هم باشوهرم نمیموندم

میدونی درسته پول دارم خانوادم حمایت میکنن اما خانوادم هم مجبورن چکار کنن طلاق دوم براشون قائل هضم نیست ولی به روم نمیارن بیچاره مادرم کلی پیر شده پدر ندارم یتیم هستم فامیل درست حسابی ندارم و از اونایی هستن که برای شکست یه نفر خیلی خوشحال میشن بااینکه من احترام میزارم اما حسادت میکنن چون تنها دختری هستم که کارمند شدم 😔 منم این سختی هارو دارم همه چی پول نیست واقعا کاش انسانیت هم بود 

گلم تو حق زندگی داری اینحوری فکر نکن چون یبار جدا شدی ذیگه باید با این موجود بسوزی و بسازی خواهر من ...

شاید شما در شهر بزرگی هستید که راحت بااین موضوع کنار اومدین متاسفانه جایی که من قراره برگردم کنار خانوادم ی شهر خیلی کوچیک هست که همه فضولن. این منو اذیت میکنه اما یا باید تحمل کنم جدا شم  یا هم باید بمونم اینجا اسیر بشم که میخوام جدا بشم و سختی هارو به جون بخرم