سلام خانما من ازدواج دومم هست و سرخیانت جنسی از همسر اولم جدا شدم همسردومم همکارم هست اما محل کارمون متفاوت است و خودش منو دید پسند کرد عروس شهر دور شدم پدر ندارم یتیمم قبل ازدواج من ردش کردم به خاطر دوری راه ولی ایشون قول دادن هرهفته سه بار منو ببره شهر خودم کنار خانوادم اینم بگم فاصله شهر من با اینجا دوساعت هست ولی بعد عروسی بخدا سر هیچی گفت نمیبرم دیگه اسم خانواده نمیاری برگشت خانواده منو مسخره کرد تحقیر توهین و تنها بهانش این بود که از خواهرم ماشین خواست که چند روز دستش باشه خواهرم نداد چون به هیچ کس ماشین نمیده از اونجا چهارسال منو از دیدن اونا و اومدن اونا به خونم محروم کرد کلا بد دل هست منو بیرون نمیبره نمیزاره تنها جایی برم لباس هامو نمیتونم پشت بام پهن کنم میگه میبینن از خانوادم همش ایراد میگیره بخوام یکم توضیح بدم به خودم فش میده منو میزنه میگه غلط میکنی طرفشون درمیای هرهفته ی بار فقط منو میبرد خونه مادرش خواهراش متاهل هستن اونام می اومدن این میرفت بیرون و.. اونا شروع میکردن همه چی بارم میکردن ی بار جوابشون رو مودبانه دادم بهش گفتن و اومد تو خونه تا حد مرگ زد. من کارمند بودم برام مرخصی گرفت خونه نشین کرد و تازه دوباره میرم سرکار
شغل شوهرت چیه به دوربین به اداره دولتی دسترسی داره،؟
شوهرم و من همکار هستیم ولی محل کارمون متفاوت هست نمیتونم بگم شناخته میشم. نه به دوربین ادارت دسترسی نداره ولی دوربین خونه رو زود زود میاد نگاه میکنه که کی به ساختمون رفته کی اومده و جایی بره تند تند میاد خونه منم میترسم بیاد ببینه نیستم بخدا بد عصبی میشه میبره منو میندازه جلو فامیل انگ فاحشه میزنه نمیخوام اینطور بشه من که چهارساله جایی نرفتم این چند روز هم رو اون
آره میگم هیچکس زنشو نمیزنه هیچ کس به عروسش فش نمیده میگه تو فرق داری و من از این جمله خیلی بدم میاد ...
عزیزم عذاب وجدان براچی؟
خاهرمنم شرایطش مث شماس
ازدواج دومشه اما اون شوهرش فقط پول خرجش نمیکنه چون خاهرم کارمنده مث شما
حالا اینو میشه اهمیت نداد. خاهرم میگه خرج خونهرو میده ب درک ک ب خودم پول نمیده.
اما شما شرایطت خیلی بده
این مرد اصلا اخلاق خوبم داره؟
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بالاتر از سیاهی مگه رنگی هستتو الان تو اون وضعیتی چرا بهش حرف طلاق رو نمی زنی که اگر رویه ت عوض نشه ...
دو ماه و نیم از کارم مونده میخوام کارم تموم بشه انتقالی بگیرم اون اواخر موقع رفتن همه اینارو میگم و چمدون میبندم به خانوادم میگم بیاد دنبالم ولی میدونم بگم هم میگه برو به سلامت. خیلی مغرور هست
برگشتی سر کارت دیگه،تایم کاری تو اداره یه مرخصی بیست دقیقه بگیر برو قرص پیشگیری بخر برای خودت.
آره اگه محل کارم مرخصیم تموم بشه این کار رو انجام میدم شوهرم داشه عید برام 20رور مرخصی گرفته شوهرم کارش مهم هست و رو حرفش حرف نمیزنن ناخواسته واسم همش مرخصی میگیره که بمونم خونه 😔
آره اسمش اسارت هست من هیچ حقوق انسانی ندارم حتی آرایشگاه هم نمیرم برای اینکه منو آرایشگاه نبره همه جور وسیله ای خریده آورده که خودم اصلاح کنم 😔خسته شدم از در و دیوار این جهنم
جدا خواهم شد میدونم سخته اما باید تحمل کنم به قول مامانم فامیل هم یه سال پشتت بد میگن آخرش تو خبر که ...
ببین یکی تو فامیله ما خودکشی کرد
همه پشته سرش مسخرش کردن بعدم یادشون رفت
والا اصلا برات مهم نباشه فامیل
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
عزیزم عذاب وجدان براچی؟خاهرمنم شرایطش مث شماسازدواج دومشه اما اون شوهرش فقط پول خرجش نمیکنه چون خاه ...
پول خرج نمیکنه برام قبل اینکه برم کار مرخصی بودم حقوق نداشتم اون موقع پول میداد اما چون بیرون نمیرم خرج نکردم همشو جمع کردم کم بود اما می داد. ولی پول خرج نکردنش هم قابل تحمله اما اخلاقش رو نمیتونم تحمل کنم نمیتونم واقعا