2777
2789
عنوان

چن تا انتقاد دارم ب سریال پایتخت فصل جدیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 99 پست
چون با توجه به زمان فیلم میسازن ! الان انتظار داشتی فهیمه رو‌ با اون عینک ته استکانی و پوست تیره و ش ...

ن عزیزم ولی انق غیر طبیعی و مصنوعی و خشک هم نباشه دیگ زیادی زنندع شدع عینکش ک اصننن بش نمیاد اصلا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا درست گفتی چرا سکانسها نصف نیمه رها میشهحتی سارا اصلا در مورد اینکه ماشین پرندشون خراب شد ی کلم ...

هما ۵۵ سالشه در ضمن ریما رامین فر از اول هم خوشکل نبود ک تو این سن داری با ستاره ها هالیوود ک زیبا هستن مقایسش میکنی ! مسخرس

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
دقیقا درست گفتی چرا سکانسها نصف نیمه رها میشهحتی سارا اصلا در مورد اینکه ماشین پرندشون خراب شد ی کلم ...

اره تکلیف ماشین اصن روشن نشد بعدشم سارا اصن ناراحت نبود ک دربارش ت خونع حرف بزنع نظر بخاد مثلا باید اون پسرع رحمانه رحیمه کدوم میومد یواشکی دنبال سارا بعد بواسطه همین پروزا ماشینه دستش رو میشد کلا ی صحنه طنز دیگ میتونسن بسازن

این چه وضع عینکه؟مگه کم پول دارن؟میتونست طبیعی تر باشه چهرشعمل زیبایی نچرال ندیدین؟

عمل زیبایی کجا بود! یکم به پوستش رسیده و مژه داره .. 

عینکش هم وایب خز بودن طنزه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
هما ۵۵ سالشه در ضمن ریما رامین فر از اول هم خوشکل نبود ک تو این سن داری با ستاره ها هالیوود ک زیبا ه ...

خب باشه شما بازیگر هالیوود هفتاد ساله و ببین مثل سی ساله هاست 

من میگم عمل زیبایی خوبه ولی طبیعی

هما اتفاقا صورت دلنشینی داشت الان بجای جوون تر کنه پیرتر کرده دیگه سی سال نگذشته که بخان همرو پیر نشون بدن

عمل زیبایی کجا بود! یکم به پوستش رسیده و مژه داره .. عینکش هم وایب خز بودن طنزه

حالا که جواب عکس داده و همه جا مخاطب ها دارن اعتراض میکن .پس اصلا قشنگ نیست هرچی که هست.چرا سری های قبل پایتخت مخصوصا اوایل انقدر اعتراض نمیکردن

خب باشه شما بازیگر هالیوود هفتاد ساله و ببین مثل سی ساله هاست من میگم عمل زیبایی خوبه ولی طبیعیهما ا ...

هما الان ک لاغر کرده قشنگ تر شده اتفاقا ! 

هیچ بازیگر ۷۰ ساله ای مث ۳۰ ساله ها نیست ، اسم ببر 

بیشتر ببینید
حالا که جواب عکس داده و همه جا مخاطب ها دارن اعتراض میکن .پس اصلا قشنگ نیست هرچی که هست.چرا سری های ...

ملت و بزاری از هرچیزی اعتراض میکنن دلیل نمیشع به جا باشه ! تاپیک پر بازدید داره ب خواستگار ها سارا نیکا اعتراض میکنه😂

بیشتر ببینید
اره تکلیف ماشین اصن روشن نشد بعدشم سارا اصن ناراحت نبود ک دربارش ت خونع حرف بزنع نظر بخاد مثلا باید ...

من فک میکردم تو خونه همش میخاد درمورد صحنه ماشین حرف بزنه

بنظر من نقی هم دیالوگ هاش مسخره شده

انگار بزور داره بازی میکنه 

دختراش اصلا بهش نمیخورن این همه بزرگ باشن

ملت و بزاری از هرچیزی اعتراض میکنن دلیل نمیشع به جا باشه ! تاپیک پر بازدید داره ب خواستگار ها سارا ن ...

نه واقعا وقتی تعداد اعتراض زیاده اینجور میشه

حتی تو نی نی سایت هم خودشو نشون میده

مث زمانی کرونا اومد روزی بیست بار درموردش تاپیک میزدن هزار نفر در موردش حرف میزدن تو همین سایت

الانم همینه انقدر سریال رو مخ همه رفته اثراتش حتی اینجا هم مشخصه