2777
2789

یه قانون جدید اومده که برای مهریه بالای 14 سکه باید مالیات پرداخت بشه،یا حتی میخان سقفشو برسونن به چهارده تا

اول که رسوندنش تا 114، الانم کردنش 14 تا! فردا پس فردا هم فک کنم کلا مهریه رو بردارن!!! تنها چیزی که پشتیبان زن بود و تو ازدواج به نفع زن بود همین بود، که اینم روز به روز دارن کمترش میکنن!!

به زن تو ازدواج نه حق طلاق، نه حق تحصیل،نه حق اشتغال،نه حق حضانت فرزند و..داده نمیشه همه اینا دست مرد هست.. چرا یه قدم برنداشتن که به نفع زن باشه؟ مثلا حق طلاق رو هم به زن بدن؟؟ همش دارن برای مردا کار میکنن چون متاسفانه حکومت و دولت اکثریت دست مرداست نه زنها. با اینکه اگه دست زنها بود شاید خیلی بهترهم میشد.. بعضی مواقع فکر میکنم علت اصلی اینکه میگن زن نمیتونه رییس جمهور بشه و یا قاضی اینه که این دو تا امر مهم فقط دست خود مردا باشه و به نفع خودشون کار کنن و نه دست زن که بخاد عادلانه عمل کنه. اگه زن نمیتونه قاضی و رییس جمهور بشه چطور تو کشورای دیگه تونسته اتفاقا عملکرد خوبی هم داشته؟؟ خانما تا کی میخاین سکوت کنین.. هیچی بهمون ندادن حتی مهریه رو هم دارن میگیرن..تروخدا بیاین یه حرکتی بزنیم..همیشه حقمون خورده شده اخه چرا سکوت کردید

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

شورای نگهبان تایید کرد و اجرایی شده؟

🔴به دلیل مشغله های درسی و کاری و زندگی چند ماهی نیستم 🟢 اگر سوال کردید و جواب ندادم به حساب بی معرفتیم نذارید چون نبودم که جواب بدم 🔵 انشالله وقتی سرم خلوت شد هر پنجشنبه سوالات حقوقی جواب میدم🟣صرفا تاپیک های قبلیم رو دوباره میفرستم که دیگران استفاده کنن(دعا بفرمایید)

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر همسرتون خوب و فهیم باشن تموم اون حقوق رو که گفتید خیلی راحت بهتون میدن ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پیشاپیش حضور ماله کشان نامحترم را به تاپیک خیرمقدم عرض می نمایم ☝🏻😌

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
شورای نگهبان تایید کرد و اجرایی شده؟

نمیدونم ولی اینو شنیدم، دیگه حتما تایید میکنن دیگه

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

مهریه ضامن خوشبختی نیس فقط دلگرمیه

اما شما هرچندتا دلت میخواد مهر بزن

اگر داماد توانایی دادنشو داشته باشه اون ۱۴ تا دیگه ملاک نیس

ولی اگر توانایی نداشته باشه دیگه ۱۴تا رو حتما باید بده که خودش یک میلیاردو ۴۰۰ میشه

نمیشه گفت بده،و نمیشه گفت خوبه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
این دولت مرد سالار زن های ایرانی نر پرست کاری نمیکنن

تروخدا بیاین یه حرکتی بزنیم