2777
2789
عنوان

قانون جدید مهریه😐 بیاین ما زنا دیگه باید یه حرکتی بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4111 بازدید | 173 پست
من همسرم مرد خوبیه واقعاولی بعد ازدواج بهش گفتم بیا تمام مهریه رو ببخشم حقوق ضمن عقد رو بدهگفت نهاکث ...

من شروط ضمن عقد و حقوقم رو شب نامزدی گفتم ایشون قبول کرد تو محضر زمان عقد مهریه مو عندالاستطاعه خودم زدم چون اصلا اعتقادی بهش نداشتم و ندارم ... 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه کارزار راه بندازیم. شروع کنیم به اعتراض تو فضای مجازی.

عشقم مگه هر چی کارزار تا حالا امضا کردیم به جایی رسیده؟ اینا خودشون ریش و قیچی دستشونه میخوان هر طور شده آمار طلاق رو بکشن پایین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه کارزار راه بندازیم. شروع کنیم به اعتراض تو فضای مجازی.

کارزار ؟ شوخی کردی؟ اگه یک روز تماااام زنهای ایرانی برن جلو مجلس اعتراض کنن بازم به هیچ جا نمیرسه

چون قوانین کشور دینیه

دین هم مردسالارانه‌س

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
چهارده تا بستونه دیگه

لطفا ساکت شو و از تاپیک برو

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید
زن قاضی میتونه باشه دختر خاله خودم قاضیه

دوست عزیز از دختر خیالتون بپرسین اصل قضیه رو میگه. اولا دادیار هستن. درسته که اونم قاضی حساب میشه ولی تا آخر عمر قضاوتشون در این مرحله می مونن. ونه ترفیع نه چیزی. حتی بارها درخواست بدن بازپرسی موافقت نمی شه و افسرده میشن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

زنا میتونن قاضی و رییس جمهور بشم.هر دروغی را نکنید تو پاچه مردممهریه هم اگر بخوان طلاق بگیرن ۱۴تا بی ...

یک شروط ریاست جمهوری تو قانون اومده رجال سیاسی نکنه منظور شما تو کشور امریکاست

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
بیشتر ببینید

خب سکه رو بردارن 

طلا بزن ، خونه بزن ، زمین بزن 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

خب اگه فهیم نباشه چی؟ این حقوق باید حق طبیعی زن باشه نه اینکه مرد دلش بسوزه و اینارو بده! زن یه انسا ...

دلش بسوزه؟ مگه دلسوزی داره؟ 

خوب ازدواج نکردن که بهتره تا این شرایط حتی گرفتن حقوق رو دلسوزی میدونید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من شروط ضمن عقد و حقوقم رو شب نامزدی گفتم ایشون قبول کرد تو محضر زمان عقد مهریه مو عندالاستطاعه خودم ...

من متاسفانه اون زمان اطلاعات کافی نداشتم 

حالا همسر شما پذیرفت اکثر مردها نمیپذیرن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چیکار کنیم؟؟اگه یه سری آدم فرهیخته که دستشون به جایی میرسه  بیان یه حرکتی بکنن ماهم پشت سرشون راه میفتیم و همون کاریو میکنیم که حقوقمون رو از مردها بگیریم 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت