2777
2789
عنوان

چن تا انتقاد دارم ب سریال پایتخت فصل جدیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط فهمیدم ژنتیک چرته😂😂آخه بچه های فهیمه و بهبود رو نگا هم قد هم هیکل پ کو ژنتیک😂ب کی رفتن

وای وقتی فهمیه ب بهروز نگاه میکنع سرشو تا سقف بالا میکنه خیلی خوبن😂😂😂😂

ریز نشدی عزیزم

دقیقا همینه

صدا و سیما رو نگفتی با تبلیغاش اول و وسط فیلم داره پول پارو می‌کنه

دقیقا قیافه ها همه تراشیده و عملی...

اون حس سادگی شمالی رو از دست دادن

آدم احساس می‌کنه یه عده آدم از این ور و اون ور دنیا جمع شدن فیلم رو جلو ببرن بعدش برن پی خوشیشون...

مخصوصا بعضیا عکس و فیلمایی که تو اینیستا دارن با حجابی که تو فیلم میگیرن رفته رفته داره به دو تا شخصیت متضاد تبدیل میشه...

افرین حرفات همه درسته 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید

اره اتفاقا همین نظر شما رو من تو یه تاپیک دیگه گفتم.کلا سریال قشنگیه خیلی میخندیم،دوست دارم ولی به نظرم خیلی از این سکانس به یکی دیگه میپرن.فصل های قبل این موضوع نبود.پیوستگی بهتری بود.منم سر قضیه گراز وماشین پرنده منتظر اتفاق بدتری بودم.

ریز نشدی عزیزمدقیقا همینهصدا و سیما رو نگفتی با تبلیغاش اول و وسط فیلم داره پول پارو می‌کنهدقیقا قیا ...

بعد اینکه فیلم نامع هنو تکراریع تنها چیز جدیدش ازدواج سارا نییکا و اضافه شدن سالارع 

ینی ارسطو هنو زن نگرفتع فهمیه همچنان درگیر بهبودع 

چون با توجه به زمان فیلم میسازن ! 

الان انتظار داشتی فهیمه رو‌ با اون عینک ته استکانی و پوست تیره و شل که تو فصل ۵،۴ بود ببینی !!؟ الان ب خودش رسیده شیک شده مگ بده 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

دقیقا درست گفتی چرا سکانسها نصف نیمه رها میشه

حتی سارا اصلا در مورد اینکه ماشین پرندشون خراب شد ی کلمه ام حرف نزد یا نشون نداد خب چیشد ماشین-!؟

واقعا دیشب خیلی سعی کردم یه صحنه جذاب توش پیدا کنم نتونستم

وای خیلی مسخره بود

عینک فهیمه انقدر مسخرست نصف صورتش دیده نمیشه

خیلی بانمک بود قبلا الان خشک و یجوری شده

هما  هم با تغییر ۱۸۰ درجه که کرده مخاطبا باهاش نمیتونن ارتباط بگیرن 

میتونست لاغر کنه ولی این چه وضع صورته بجای پول بده ابروهاش زشت کنه یکم رو افتادگی و پیری صورت کار میکرد

یهو  که با ناراحتی صحبت میکنه انگار پیر زنه 

حالا یسری میگن وا همه جای دنیا عمل زیبایی دارن

واقعا بازیگرای  هالیوود جز اینکه قشنگتر جذابتر شدن و همیشه تو سن جوونی موندن چیز دیگه ایی دیدین؟

کجا مث فهیمه انقد مصنوعی با گریم افتضاح

یا مث هما خودشون پیرتر میکنن؟اونا اتفاقا مخاطباشون همیشه ارتباط میگیرن باهاشون چون هیچ وقت پیر نمیشن و روز ب روز قشنگترن

اشتباه از کارگردانه باید یک قسمت میساخت پخش میکرد میگفت اگه میپسندید سر همین چندقسمت دیگه هم بسازم

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید