2777
2789
عنوان

چی شد که اینقدر جامعه مسموم و سمی و بد شد واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 86 پست
منم خیلی به این فکر میکنممردم سنگدل شدن رحم مردهخانواده به هم رحم ندارن ، محبت مرده، همش شده حسادت ر ...

دقیقا 

برادر به برادر خودش رحم نمی کنه . همه میخوان سر به تن کسی نباشه 

حتی جوری شده که دیگه فکر نمی کنم در مواردی قانون هم جلودار باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

موافقم، بی اعتقادی زیاد شده.

با نوجوان‌ها حرف میزنی همش از کوروش حرف میزنن و یکسره هم میگن عرب پرست نیستیم یعنی همه چیزو با هم قاطی کردن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
دقیقا. منظور من هم نسل جدید نیست فقط امروز یک دهه ۴۰ بی تربیت و حسود دیدم که نگو و نپرس اتفاقا شاید ...

نمیشه به یه نسل تعمیمش داد

من کسی رو میشناسم متولد دهه۲۰ ولی طرز فکرش از من و شما امروزی تر

بنظر من بیشتر محیط زندگی تاثیرگذاره تا نسل

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
با نوجوان‌ها حرف میزنی همش از کوروش حرف میزنن و یکسره هم میگن عرب پرست نیستیم یعنی همه چیزو با هم قا ...

بخاطر اینه حرف ی سری به اصطلاح وطن دوست ک اونورن رو باور میکنن. 

جدا از نوجون ها بزرگ ترها هم اعتقاداتشون ضعیف شده. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

به نظر من از یک طرف فاصله طبقاتی در این سالها خیلی بیشتر شده و از طرفی به خاطر دسترسی به سوشیال مدیا ...

قطعا فضای مجازی هم بی تاثیر نیست 

ولی برمیگرده به ناهنجاری های اجتماعی و رفتاری که در این چند سال اخیر به وضوح دیده میشه

قطعا فضای مجازی هم بی تاثیر نیست ولی برمیگرده به ناهنجاری های اجتماعی و رفتاری که در این چند سال اخی ...

از نظر من زیاد شدن فاصله طبقاتی خیلی موثره، فضای مجازی فقط این فاصله طبقاتی را واضح تر و در سطح گسترده تری آشکار کرده

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بخاطر اینه حرف ی سری به اصطلاح وطن دوست ک اونورن رو باور میکنن. جدا از نوجون ها بزرگ ترها هم اعتقادا ...

بله درسته سوادرسانه ای مردم هم کمه و هرچیزی رو باور میکنن 

به نظرم بعد از اینکه اینستاگرام اومد مردم بی اعتقادتر شدن و چشم وهم چشمی و حسادت هم زیادتر شد

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
از نظر من زیاد شدن فاصله طبقاتی خیلی موثره، فضای مجازی فقط این فاصله طبقاتی را واضح تر و در سطح گستر ...

از نظر من بی حرمتی هایی که از اونجایی که فرزند خانواده در مقابل پدر و مادر خودش نشون داد این مشکل هم کم کم شکل گرفت