2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بچه مو مقایسه می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 51 پست
به قول اون دوستمون اگه دهنشونو نبندن باید شک کرد. مادرشوهر من اولا که دختر من کوچیک بود بعضی اوقات ب ...

آخ واقعا دلم خنک شد 😂 ولی خب من شانس ندارم فعلا بچه من نوه کوچیکه ست و بچه جاریم بزرگه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید
بگو همین طور که تو رو بچت حساسی منم حساسم ناراحت میشم دور بریاش فکر میکنن بچم یه عیبی داره بگو اگه ...

اونوقت از این میسوزم دختردایی شوهرم گفت بچه م خوابه بذار بیدار بشه پسرتو بزنه حساب کار دستش بیاد بچه منو بردن نزدیکش حمله کرد با چنگ صورت پسرمو قرمز کرد مادرشوهرم داشت می‌خندید به شوهرم گفتم اگه فامیل من این کارو میکرد قیامت میکردین چون فامیل خودتونه همه لال شدین بعد بچه مو بغل کردم بردمش جای دیگه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو کل دنیا میگن بچه رو نباید با هیچکس مقایسه کزد حتی با خواهر یا برادرش.هر بچه ای یه جوره.یکی زودتر راه میره یکی زودتر حرف میزنه یکی اجتماعی تره یکی خجالتی تر.همه ام سالمن.واقعا چرا بعضیا اینقدر بی عقلن.

تو کل دنیا میگن بچه رو نباید با هیچکس مقایسه کزد حتی با خواهر یا برادرش.هر بچه ای یه جوره.یکی زودتر ...

چون میخوان حرص مادر اون بچه رو در بیارن میبینن هیچ طوری نمیتونن دست میذارن روی نقطه ضعفش چون نقطه ضعف هر مادری بچه شه

بیشتر ببینید
دیشب سر سفره اینقدر با دست میزد بهم میگفت ببین بچه شو ببین ماشاالله مثل توپ میمونه نتونستم شام بخورم ...

بیشعورن بعضی ها کلا حیف نون ک هیچ حیف هوایی ک بعضی ها توش نفس میکشن

ارتباط و هم کم کن به نظرم بهونه بیار نرو.مخصوصا خونه همونی که با بچش مقایسه میکنن.من بعد اینهمه سال به این نتیجه رسیدم که خوشرویی و با ادب بودن برای یه عده جواب نمیده و فقط پرروترشون میکنه هرچی بی محلی کنی و خودتو بگیری و کمتر حرف بزنی عزیز تری به خدا.بهم ثابت شده

ارتباط و هم کم کن به نظرم بهونه بیار نرو.مخصوصا خونه همونی که با بچش مقایسه میکنن.من بعد اینهمه سال ...

درسته عزیزم 

واقعا این سری مستقیم بهش میگم تا توی دلم نمونه

بیشتر ببینید
اونوقت از این میسوزم دختردایی شوهرم گفت بچه م خوابه بذار بیدار بشه پسرتو بزنه حساب کار دستش بیاد بچه ...

اینا چه دیوونه هایی هستن باهاشون وصلت کردی امیدوارم شوهرت بین اینا خوب درومده باشه 🤦🏻‍♀️🤕

مرا ببوس پاره تنتم لعنتی...

اونوقت از این میسوزم دختردایی شوهرم گفت بچه م خوابه بذار بیدار بشه پسرتو بزنه حساب کار دستش بیاد بچه ...

ببخشید اسی واقعا همش تقصیر شوهرته

بگو ماست نباش محترمانه جواب مادرشو بده 

شما هم ی کم بشین خونت فعلا جایی نرو

اون مادرایی که به بچه طفل معصوم رحم نمیکنن که حتی از خون خودشون هست و نوه خودشون هست واقعا باید ازشون ترسید.

چون به عروس هرچی بگن بالاخره غریبه هست ولی اون بچه از خون خودشونه دیگه.من که مادرشوهر پدرشوهرم همیشه حتی تک پسرسونو فدای داماداشون میکردن.ولی الان چندسالیه که از هم دوریم و سالی یکی دوبار بیشتر نمیبینیم همو بهتر شدن

فقط اینجایی که میگه مثل توپ میمونه 😂😂👌 خیلی خوب جوابی دادی سر اون قاشق و قطعا شوهرت هم متوجه شده ولی خب چیزی نمیتونه بگه شما هم عزیزم اعتراضی کنی بیشتر جلب توجه میکنی و حساسیت به رخ میاد و بدتر میشه، ب این دلیل ب همسرت زیاد در موردش نگو ،، این خودش سیاسته 😊همین تیکه های ریز که میای کافیه ، و جلو جمع بهش نگو، به هیچ وجه ( چون باز خودت بده میشی)  بیشتر خودتون بودید و دیدی داره تکرار میکنه خیلی با سیاست جواب بده

تو تنها هستی استارتر. منم وقتی بچم کوچیک بود مادرشوهرم این اخلاق گند رو داشت و داره هنوز که بچم سه س ...

مادرشوهر من یکسره ایراد آخرم گفت دخترت از شیر و پوشک گرفتی ازت میگیرم تو عرضه بچه داری نداری😐