2777
2789
عنوان

افت قند خون (هیپوگلیسمی)

247 بازدید | 41 پست

دوستان لطفا راهنمایی کنید.

من 2 ماه که دچار افت قند خون شدم.بدون هیچ دلیلی.اولین بهر که قندم افتاد 2 ماه پیش تصور کردم که خوب غذا نخوردم و...ولی این اتفاق داره هر روز تقریبا تکرار میشه.امروز رفتم متخصص غدد و فعلا آزمایش خون انجام دادم و منتظر جوابش هستم.سنیوز پالایش قند خون هم خریدم.واقعا از زندگی کردن افتادم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

علائمتون چیه

من یه ساعت بعد از غذا قندم تا حدود ۹۰ پایین میاد و بعد دوساعت قطعا زیر ۸۰ و گاهی ۸۰ و خورده ای میشه و من مدام میخورم و ۱۶ کیلو اضافه کردم

بدنم نبض میزنه و انگار معده ام سوراخ میشه.از ترس اینکه قندم نیفته یا بیرون نمیرم یا اگه برم تنهایی ننیرم و اگه با کسی برم بیشتر از ده دقیقه نمیتونم بیرون بمونم.میترسم غش کنم تو خیابون.

خدا کافیست

علائمتون چیه

من یه ساعت بعد از غذا قندمو میگیرم حدود ۹۰ و بعد یه ساعت و نیم تا ۸۰پایین میاد بدنم نبض میزنه و معدم انگار سوراخ میشه.از بس میخورم ۱۶ کیلو اضافه کردم تو این چند ماه،بعدش شما سنسور پالایش قند رو از کجا و با چه قیمتی خریدین؟..

خدا کافیست

من یه ساعت بعد از غذا قندم تا حدود ۹۰ پایین میاد و بعد دوساعت قطعا زیر ۸۰ و گاهی ۸۰ و خورده ای میشه ...

مال من سریع بعد یک دقیقه از گذشت غذا دچار شوک شدید میشم حالت غش و بیحالی شدید اول تبضم زیاد میزنه بعد عرق سرد میکنم بعد ترس شدید میگیرم نفس تنگی میگیرم علائم شوک بعد چندثانیه قطع میشه ولی بعدش نبضم خیلی ضعیف میشه و سریع خوابم میگیره بیهوش میشم بعدش سنکوب میکنم میرم خواب عمیق اللخصوص بعد بعضی غذاه مثلا بعد خرما و مرغ و گوجه 

من یه ساعت بعد از غذا قندم تا حدود ۹۰ پایین میاد و بعد دوساعت قطعا زیر ۸۰ و گاهی ۸۰ و خورده ای میشه ...

بهش برس والا فردا عین من میشین دچار شوک میشین من اولش فکر میکردم حساسیت غذایی گرفتم بعدش فهمیدم قند خونم پایین میره

بهش برس والا فردا عین من میشین دچار شوک میشین من اولش فکر میکردم حساسیت غذایی گرفتم بعدش فهمیدم قند ...

با دستگاه اندازه میگیرین قند رو؟سنسور رو از کجا اهیه کردی،قیمتش چند؟

خدا کافیست

شاید فشارتون میفته نه قند

تو نت خوندم میگفت قند و فشار خون جفتش میوفته وقتی قند میوفته فشار هم میوفته چون من کمخونی خیلی خیلی شدید هم دارم وزنم هم خیلی کمه ۴۹ کیلوام قدم ۱۵۶ ولی لاغرتر بنظر میام

والا منم میخوام تهیه کنم کنم دستگاهشو ندارم ولی چون خیلی گرسنم میشه و هوس شیرینیجات میکنم احتمتل مید ...

حتما دکتر برین و دستگاه تهیه کتید من فکر میکنم از فشار باشه و حملات عصبی نه قند خونتدن

خدا کافیست