2777
2789
عنوان

بنظرتون بدون خبر برم خونه خودم

196 بازدید | 11 پست

سلام..یکماهه زایمان کردم خونه پدرمم..امروز با شوهرم دعوام شد خانوادم طرف شوهرمو گرفتن ..همش منو مقصر جلوه دادن ویجوری برخورد کردن که خودشون خیلی خوبن ومن تربیتم مثل بچه‌ای دیگشون نیستم.وبقیه باهاشون خوبن.. خیلی ناراحت شدم وقهر کردم باهاشون .میخوام فردا که بیرونن بدون خبر برگردم خونه خودمم ..با شوهرمم. اصلا نمیخوام حرف بزنم..بنظرتون برم؟

برو اگه چاره ای نداری

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️                                                                               من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بیشتر ببینید

بزار با بچه ات با دل خوش برید خونتون

بحث تون تموم کنید یه محیط خوب و امن از همین الان برا بچه تون درست کنید

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب صادقانه فکر کنین شاید واقعا شما مقصر بودین 

در این صورت صبر کنین آرومتر بشین بعد برین خونه خودتون و با همسرتون حرف بزنین. یعنی چی که برین خونه با شوهرتون قهر باشین مگه بچه این

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

بی خبر نرو یک ماه زحمتت رو کشیدن حالا با دوکلوم حرف بدون تشکر میخوایی بری 

شاید خانوادت درست میگن 

بلاخره بچشونی لزومی نداره بی راه توبیخت کنن 

از این کارت که میخوایی بیخبر بری معلومه سنت کمه و زود رنج هم هستی 

عزیزم الان احساساتت واقعی نیست 

دائم اینو به خودت بگو 

چون تازه زایمان کردی هورمون هات به هم ریخته 

واینکه یک ماه بودی دیگه وقتشه کم کم بری خونه خودت و مستقل بشی

بیا قبول کن شما مقصر بودی، من از بعد از ظهر ذهنم درگیره، چرا باید اینقدر حساسیت نشون بدی که تو قابلمه چی برده خونه مادرش؟ شما یک ماهه نیستی ...در ضمن فکرکن شاید دلیل این پنهانکاری ها، حساسیت های بیجای شماست

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
خودمم نمیخوام بمونم با این همه بی احترامی که بهم کردن

اسی زیادی حساس شدی😐😐حالا دوتا قابلمه از خونت رفته اونجا و برگشته، زنگ زدی واقعا ب مادرشوهرت؟؟؟

یعنی شوهرت انقدر اختیار زندگی نداره،یه چی جا کنه تو قابلمه و ببره خونه مامانش؟؟؟؟؟؟؟؟

میتونستی آروم آروم از شوهرت بپرسی، اینا چرا تو پلاستیکن!!!

خونه بابا بعد طلاق جالب نیست، با ارامش زندگی کن، بچسب به شوهرت با عشق

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️                                                                               من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بیشتر ببینید
اره بارها ازمادرشوهرم دروغ شنیدم

دروغای مادرشوهرت ب شما مربوط نیست ک..

اونا با دروغاش میزارنش تو قبر خودش.

تو بچسب ب زندگی خودت

بیشتر ببینید