2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بچه مو مقایسه می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 51 پست

به نظرم دست پیشو بگیر اول خودت بعضی جاها.مثلا برای همین شیر که گفتم خودت اول بگو که نتونه چیزی بگه.البته اگه از اونایی باشه که باهات کل کل میکنه و ول نمیکنه بی محلی فقط جوابه.چون خودت داغونتر میشی.

تو تنها هستی استارتر. منم وقتی بچم کوچیک بود مادرشوهرم این اخلاق گند رو داشت و داره هنوز که بچم سه س ...

میخوام یه بار بهش بگم شما مادربزرگ فلانی هستی یا مادربزرگ بچه من؟ اگه گفت چرا میگم آخه اولین مادربزرگی هستی که میبینم اینقدر رو نوه ش عیب میذاره

بچه من بغل غریبه ها نمیره تو مهمونی یه کم طول میکشه یخش باز بشه بره بغلشون اما نوه دایی شوهرم چون مامانش شاغله همش دست به دست میچرخه بزرگش میکنن عادت داره بغل همه میره حالا هی میگن ببین اینا همسن هستن ولی اون عاقل تره بغل همه میره هیچی نمیگه گریه نمیکنه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من به تمیزی پستونک یا ظرف غذای پسرم اهمیت میدم ولی مادر اون بچه اصلا واسش مهم نیست غذا رو از فرش برم ...

بخداک روانی.

دختر منم شیرخشکی اما تپل و خپل نیس اصنم از اونجوربچها ها خوشم نمیاد.

محلش نده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
به نظرم دست پیشو بگیر اول خودت بعضی جاها.مثلا برای همین شیر که گفتم خودت اول بگو که نتونه چیزی بگه.ا ...

چند شبه خواب به چشمم نیومده دیشب به شوهرم گفتم صادقانه بهت میگم تا قبل از ماه رمضون میگفتم همه رو حلال میکنم سال جدیده اما هرکی با بچه م بخواد منو بسوزونه ازش نمیگذرم واگذار میکنم به خدا 

شوهرمم بهم حق داد گفت تو مادری اونم مادره باید درکت کنه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید
بخداک روانی.دختر منم شیرخشکی اما تپل و خپل نیس اصنم از اونجوربچها ها خوشم نمیاد.محلش نده

چی بگم عزیزم 

اون فقط سیصد گرم از بچه من بیشتره وزنش ولی چون قدش کوتاه تره خب بیشتر نشون میده اینا ول نمیکنن

پسر من رشد قدیش بهتر بوده 

بیشتر ببینید
رو عادت مقایسه کردنش بگو خدا حفظش کنه من بچم با هیچ کس مقایسه نمیکنم شما هم نکن

به نظرت مستقیم بهش بگم خودت مادری اگه بچه تو با کسی مقایسه کنم خوشت میاد؟ چون رو بچه آخرش بیش از حد حساسه

بیشتر ببینید

به قول اون دوستمون اگه دهنشونو نبندن باید شک کرد. مادرشوهر من اولا که دختر من کوچیک بود بعضی اوقات بهش میگفت دختر زشت چطوری.بعد من ناراحت میشدم شوهرم گفته بود بهش میگفت چون چشم نخوره اینجوری میگم.اینقدر بی عقلن که فکر نمیکنن جملات قشنگ تری هم میتونن بگن برای اینکه بچه چشم نخوره. بعد بچه خواهر شوهرم که دنیا اومد بعد چند وقت به شوهرم گفت باید همین چیزارو بهش بگی.اونم یبار صاف صاف به بچه نگاه کرذه بود وقتی کوچیک و چند ماهه بود و جلوی همشون بهش گفته بود چقدر تو زشتی به کی رفتی اینقدر زشتی.بعد خواهرشوهرم و مادرشوهرم جا خورده بودن.خواهرشوهرم گفته واقعا بچم زشته مگه.شوهرمم گفته نه به قول مامان چون چشم نخوره گفتم.دیگه دهنشونو بستن.

قد مهمه تره

اتفاقا توی بهداشت که تعریف میکردن میگفتن ماشاالله قدش عالی رشد کرده شوهرم می‌گفت خداروشکر چون وزنش با غذا درست میشه ولی قد رو نمیشه کاری کرد 

بیشتر ببینید
چی بگم عزیزم اون فقط سیصد گرم از بچه من بیشتره وزنش ولی چون قدش کوتاه تره خب بیشتر نشون میده اینا ول ...

اهمیت نده هرکی هرچی گفت بگو خداروشکر بچم سالم همین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
به نظرت مستقیم بهش بگم خودت مادری اگه بچه تو با کسی مقایسه کنم خوشت میاد؟ چون رو بچه آخرش بیش از حد ...

بگو همین طور که تو رو بچت حساسی منم حساسم ناراحت میشم دور بریاش فکر میکنن بچم یه عیبی داره  بگو  اگه دوست داری مقایسه کنی بچه خودت مقایسه کن 

اتفاقا توی بهداشت که تعریف میکردن میگفتن ماشاالله قدش عالی رشد کرده شوهرم می‌گفت خداروشکر چون وزنش ب ...

دقیقا قد برا پسر خیلی مهمه بچه تا کوچیک تپلش نازه بزرگ شه چاق کوتاه اصلا جالب نیست قد حرف اول میزن یادت نره

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم